reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ale sie poryczalam wlasnie...
jejusku nigdy wiecej takich nerwow... i jeszcze ciaza nasila takie sytuacje :-:)sorry2:
sprzadalam pare torebek, wczoraj kasa ponaplywala popoludniu i dzis chcialam wyslac.. Szukam i szukam jednej torebki i to najcenniejszej bo BATYCKIEGO i kurna znalesc nie moge. Zaczelam sie zastanawiac czy jej wczesniej dwa dni nie wyslalam komus innemu przez pomylke :szok: Ale w panike w padlam, zaczelam wertowac potwierdzenia nadania i maile... Cale mieszkanie za torebka przelecialam... masakra ale nerwy :baffled:
No i sie znalazla... uuufff.. ale co sie naryczalam to moje... bo 100zl w plecy ponad by bylo :sorry2: Ponad , bo jesli ja komus innemu bym wyslala to kurna i stratna torebke bym byla i kase :baffled:
wiecie gdzie byla? heheh.. miedzy ciuchami do prasowania, musialam wczoraj w pospiechu chwycic z ciuchami :sorry2:

uuufff kamien z serca .... i brzuch mnie teraz boli z nerwow :sorry2:

larvunia to sie zestresowalas kobito, kurna ja tez bym miala nerwa, ale nie denerwuj sie nie mozesz
ale skad ja to znam jak nieraz czegos szukam waznego to nie moge
znalezc bo zakopie gdzies :baffled:

jeszcze mnie trzyma cos :sorry2: bo mi niedobrze teraz :sorry2:
ide do wanny sie zrelaksowac :sorry2:

edit:
coacho ja raczej pedantka jestem i wszystko kontroluje... ale widzisz czasami cos nie wychodzi ;p

to nie chodzi i pedantyzm ja ma nieraz kontrolowany balagan zwlaszcza w torbie :-D
tylko oto ze odkladam nieraz cos odruchowo zazwyczaj wazne papiery a pozniej tego szukam a moj M sie wkurza

u was tez tak sypie snieg??

hej dziewczyny:-)

jejku jak ciężko za wami nadążyć:-D już chyba wyszłam z wprawy:sorry2:

larvunia cieszę się że się znalazła, miłego relaxu:-)

Lili oj to nawet nie wiedziałam, gdzieś mi w ogóle się zapodział twój nr gg:dry:
i miło że byliśmy w twoich myślach ;* ja nieraz też wskoczyłam na BB cię pośledzić:-D;-)

PR przepiękny synuś, gratuluje:tak:

a u nas zapowiada sie dzień sprzątający, muszę tylko wyskoczyć do lidla bo coś na obiad a pomysłu brak:confused::happy2:

hej martuchaa, ja dzisaj mam cyckiz kuraka i co do tego nie wiem, nie chce mi sie myslec
larvunia u mnie padaja takie duze platki no nie lubie takiej pogody beeee

witam :)

A ja dzisiaj sobie nie posprzątam ,chyba, że mi ktoś mopa kupi. Wczoraj połamałam, a u nas pada deszcz i mi się tyłka nie chce wyciągać z domu.
Dzieci tylko mi żal bo bym poszła z nimi na spacer.

Pr- moja do tej pory zazdrosna, mały nie raz jak wisiał na cycku dostał po głowie. A szczególnie jak coś jej zabronię to od razu idzie i dzidzi chce bić, a potem całuje i mówi, że kocha. Też z nią ciągle się bawię, a wydaje mi się, że ona by chciała więcej. A z tymi spacerami to my też tylko wokół domu, bo młoda nie chce chodzić na nóżkach, a na dwa wózki to ja sama nie dam rady.
Poczekaj aż się ciepło zrobi to nadrobisz stracony czas ze spacerami.

reklama
Do góry