reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej babuszki :)
co do gorczynu, to moi rodzice tam mieszkają i ja mieszkalam połowe życia i powiem wam, ze nigdzie indziej bym nie chciala. wszedzie blisko, do pracy, bo pracuje w 20tce na manhattanie, (snieg sypie), tesco, castorama, panorama - no teraz sie trochępopsula, ale keidys byla ok, moi rodzice beda chcieli lada chwila sprzedawac, 4 pokojowe, bo dzieci sie wyprowadzily i szkoda kasy, bo duzy czynsz mają i też beda szukac dalej na gorczynie, ale cos mniejszego. a co do tego pista kolo watrala, to powiem wam, ze czytalam gdzies w gazecie, ze ma byc tam na dachu park, jakies restauracje, fikoland tez i rozne inne rzeczy, jak tu bedzie fajnie, to za chiny sie nie bedzie jechac za warte ;)

reklama
future- tylko że w nova park ma być duzo sklepów, a w piaście ponoc przeważać będzie rekreacja, a sklepów mało. Powiem Ci że ja też teraz nie chciałabym mieszkać gdzie indziej, tu mi się w sumie podoba ewentualnie manhattan, albo sady jeszcze wchodzą w rachubę.

oj madzia, ty to masz w przedszkolu

Powiem Ci, ze ja tez tak wylam w przedszkolu,chyba do 5 lat:zawstydzona/y:ale wtedy inne przedszkola były straszyły nas strzykawkami, po dupie daawały............inne czasy.

ale nova park to ma byc cos w stylu askany a ten piast to bedzie jednak chyba cos innego ale future wierz mi ludzie bedzie wszedzie pelno,
kiedys w panoramie bylo fajnie a teraz nie wiem jakby zdziadziala wiekszy byl wybor tych sklepow jakis

madzia no wspolczuje ja nie wiem co bym zrobila, mloda jak miala 4 lata nie chcial isc do przedszkola wyla ze nie pojdzie ze nie i koniec wiem ze nei byla gotowa ale jak miala 5 lat to poszla i ani razu nie plakala

ciasteczko, bo wszyscy sie przeniesli do askany, bo i ludzie sie tam przeniesli, dlatego tez zastanawialam sie kilka razy po co kolejne galerie, skoro ludzie zamykają swoje sklepy w mniejszych i idą do większych. sama lubilam panorame baardzo, wszystko możnabylo kupic. a teraz? smiech na sali.
nie mowiąć o kupcu, gdzie bylam 3 razy i wiecej nie pojde.

nie wszyscy sie przeniesli np.bigstar jest tylko w panoramie i chyba w parku 111 ale gorzow jest maly i mi sie wydaje ze budowanie tyle tych galerii to porazka
dobrym przykaldem jest galeria mlynksa tam nic nie ma a poza tym to nie powinno sie nazywac galeria bo tam 2 sklepy na krzyz

Hej marzenka

No panorama tak zdziadziała, jak askana ruszył, konkuerncja ja wykończyła..........

ja tylko współczuje tym ludziom którzy mieszkają w blokach zaraz gdzie ma być budowana galeria piast, przecież oni chwili spokoju mieć nie beda....tak to blisko ma być

Widocznie jakiś sens jest w budowaniu galerii, jak znajdują się kolejni inwestorzy........

A nasza askana jest trochę za mała, duzo tam sklepów, takich popularnych sieciówek nie ma, jak np zara, h&m, stradiwarius, czy kopphala np w moim rodzinnym miescie(80tys. mieszkanców) te sklepy są

Ostatnia edycja:
Bry:) my wyspani:) właśnie jem śniadanko:) lapek na szczęście działa tylko system padł. Jasiu budzil sie dziś co 3 godz na jedzenie:) i troche stekal to go wzięłam do siebie bo sami dzisiaj bylismy w nocy i pospalismy sobie:)

reklama
Dzień dobry
Ja własnie nadrobiłam Was, aż sie rozpisaly z rana!

Aneteczka, Larvunia miłego spotkania!
Marzenka, poplotkuj z przyjaciółką porządnie!
Magda a nie ma innego przedszkola? moze akurat w tym mu coś nie pasi?
Future, Ciasteczko :wink:

Pr super, że się wyspaliście! Ale fajnie masz, że co 3 godz się budzi....Moja Izku co 1,5h i tak do 9 msca:)

Do góry