reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Tak, :-Da tu ciągle górczyn, chemik to jest gdzie indziej.

Kiedyś oglądaliśmy na pisakach w tych nowych blokach, ale tam straszny ścisk, każdy zagląda do każdego.
Racja że stąd daleko, długo tez się nie mogłam przyzwyczaić, ale teraz jest już fajnie, poza tym ja samochodem się poruszam, to łątwiej.

Mają budowac galerie piast koło watrala.

larvunia- to ile taka grota kosztuje za godz???? bo ja w sumie pojęcia nie mam, słyszałam tylko że dobra jest.

reklama
ja sie zapisalam na newsletter i dostaja aktualnosci a tu masz stronke Sweetdeal
wejdz w poprzednie oferty to zobaczysz

aneteczka za 45 min 15zl a dzieci maja taniej a taki jeden pobyt to jak 3-4 dni nad morzem
fajnie tam jest ja bylam kilka razy z dzieciakami bo ciagle katary mialy i nie powiem pomoglo im
ooo to ja nawet nie wiedzialam a to cos ma byc w stylu panoramy?
bo ta budowe na zawarciu nova park przerwali

Ostatnio edytowane przez moderatora:
z tego co sie orientuje to 45-minutowy sean wynosi 12 (bilet normalny) i 9 zł (ulgowy) no to dla mnie i mlodego to juz 21 zl + koszt dojazdu ok 25-30zl wiec =50zl :confused2:

edit:
ciacho fajna stronka ;-) chyba asienka kiedys cos podobnego pokazywala. Tu kazdego dnia co innego jest w pronmocji? Czy mozna znalesc jeszcze jakies? bo sie nie orientuje... kurde...

Ostatnia edycja:
ciasteczko- na zawarciu teraz wznowili budowę, wczraj tam byłam, to dzwigi, chyba już fundamenty wylane. mini miasteczko z kontenerami postawili, będą budować.
A piast to ma mieć na dużej powiertzchni rekreację, chyba kino, jakiś fikoland,kręgle i chyba trochę sklepów, w sumie nie zagłębiałąm się w to tak bardzo.

To moze do groty i ja bym z młodym poszła, bo on ciągle katar ma.

larvunia- no na tej stronie codziennie coś nowego, fajna jest.

Ostatnia edycja:
jade do tej groty dzis, z moim gadalam i po laryngologu (na 16.00 mamy) pojade do groty. Moj ma dzis 2 klientow dodatkowo wiec zaskurniaki mi da :-D aneteczka idziesz ze mna?

ja bylam wczoraj na zawarciu ale ciemno bylo wiec nic nie widzialam hehe
to bedzie konkurenccja dla watrala i panoramy ale skoro buduja to jest potrzeba

a tak w ogole moje ciotki zamowil z tamtad torta wiecie co robia zludzi takich glupkow mowia ze tort na bitej smietanie a tam zywa margaryna moze i byla bita smietana ale chyba z 10% calej masy no smiech na sali

o spotkanko sie szykuje hehe tam sa zabawki dla dzieci jakies koparki male itp

aneteczka calowac sie nie bede :-D
spoko w przedszkolu co ktres dziecko z katarem wiec spoko ;-)
dawaj na gg tel sie wymienimy bo ja gdzies Twoj posialam :sorry:
ja ok 18.00 bym tam byla, bo na 16.00 laryngolog, pozniej do tesciowej i mojej mamy na chwilke z kwiatkiem i do 18.00 powinnam sie wyrovbic :tak:

reklama
Do góry