reklama
oki 9 maj ciotki,zapiszcie sobie:-)
ja też ze Świebodzina pochodzę:-)
oki,laski :-)
a Marzenka sie nie martw jak nie masz czym przyjechac to transport sie zalatwi :-):-)
buziaki uciekam
pewnie, że tak :-)
jak będzie trzeba to pojade po nich:-)
jeszcze tylko ustalimy godzine i gotowe :-):-)
niech kazda napisze w jakiej porze najlepiej..
mnie wsio ryba ale mysle ze tak w poludnie to chyba najlepiej .....bo mozna dluzej posiedziec....moze byc 11-12 .....
teraz spadam bo zaraz goscie beda a ja w proszku papa:-)
Ostatnia edycja:
marzenka21
Fanka BB :)
ok 9 maj zaklepany u mnie:-):-)
marzenka21
agnieszko mialas jakies problemy ze swoim malym na poczatku typu kolka itd?
czesalas mu moze glowke parafina i twarda szczotka?bo u mnie niby polozna kazala ale ja tylko raz zrobilam ale wyszlo mi to niezbyt,a jak wczoraj bylam u pediatry to mowi ze skora bardzo ladna i glowka tez,to samo mowi polozna to moze nie ma sensu mu czesac skoro i bez tego jest ok?
czym karmisz malego piersia czy z butelki i jakie mleko?
na poczatku jak jeszcze pokarmu nie mialam to kupilismy mu mleko nan 1 no i teraz niewiem bo mleko bylo uzywane zaledwie 3 razy a na opakowaniu pisze ze najwyzej 3 tygodnie moze stac rozpoczete a u mnie jest juz prawie 4 tydzien i mam dylemat bo niewiem czy mam te mleko podawac dawidkowi a zdrugiej strony szkoda zeby sie zamrnowalo,no ale jesli ma dziecku zaszkodzic no to wiadomo ze nie podam.polozna mowi zeby normalnie podawac ale ona jakas dziwna kobieta jest hehe za bardzo to jej nie wierze:-)
czesalas mu moze glowke parafina i twarda szczotka?bo u mnie niby polozna kazala ale ja tylko raz zrobilam ale wyszlo mi to niezbyt,a jak wczoraj bylam u pediatry to mowi ze skora bardzo ladna i glowka tez,to samo mowi polozna to moze nie ma sensu mu czesac skoro i bez tego jest ok?
czym karmisz malego piersia czy z butelki i jakie mleko?
na poczatku jak jeszcze pokarmu nie mialam to kupilismy mu mleko nan 1 no i teraz niewiem bo mleko bylo uzywane zaledwie 3 razy a na opakowaniu pisze ze najwyzej 3 tygodnie moze stac rozpoczete a u mnie jest juz prawie 4 tydzien i mam dylemat bo niewiem czy mam te mleko podawac dawidkowi a zdrugiej strony szkoda zeby sie zamrnowalo,no ale jesli ma dziecku zaszkodzic no to wiadomo ze nie podam.polozna mowi zeby normalnie podawac ale ona jakas dziwna kobieta jest hehe za bardzo to jej nie wierze:-)
marzenka21
a ja chyba musze sie wybrac do dentysty bo zabki mi sie psuja,kurde .......
az strach isc no i gdzie?/zawsze przyjezdzalam do m-cza do szubzdy ale teraz szkoda kasy prywatnie to wole juz malemu cos za to kupic,
beti moze ty znasz jakiegos dobrego dentyste tu w sw na kase?
az strach isc no i gdzie?/zawsze przyjezdzalam do m-cza do szubzdy ale teraz szkoda kasy prywatnie to wole juz malemu cos za to kupic,
beti moze ty znasz jakiegos dobrego dentyste tu w sw na kase?
reklama
marzenka21
moj wczoraj sobie zamowil pizze kurcze jaka ja mam chetke na nia a na kebaba!!!!o rany zjadlabym od razu dwa tak mi tego brakuje ze dajcie spokoj i coli,dobra ide obiadek przygotowac dla mojego,bo tu nikogo nie ma
milego dzionka zycze
milego dzionka zycze
Podziel się: