reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Aga tak staramy się i to już kilka ładnych msc
a na spotkanko zapraszamy:-)
Madzia no właśnie czytałam, że Marzence nie pasi
bo później to już weekend majowy, ja nie wiem czy będę, czy gdzieś pojedziemy, ale wtedy to można z naszymi facetami:-)

jestem bylam pomyc gary i pyrki wstawic :-) bo przed 15 kuzynka wpadnie z corka do nas :-)

wekend majowy mnie nie pasi bo pewnie gdzies wyjedziemy :tak::tak:...
jak tak bedziemy sie umawic to jesien nas zastanie hihi....:-D:-D
mnie jak najbardziej nastepna sobota lub w tygodniu tez moze byc...to moze w srodku nastepnego tygodnia bedzie pasowalo?? ale ty beti w pracy tez klapa...:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ojej kobiety jak wy sie ostatnio rozpisalyscie:-)
bardzo milo jest tyle poczytac:-)
witaj agnieszko:-)
forum sie rozkreca:-Dbardzo fajno:-)
beti nie uda mi sie wymknac na kilka godz bo brat przyjezdza z gorzowa na caly dzien,wiec lipa...
w tygodniu tez nie bardzo bo jak ja przyjade jak moj do pracy o 6.30 wiec z nim zeby sie zabrac to lipa tez,no moze jedynie piatek by pasowal bo przeciez wczesniej konczy ale to popoludniu by trzeba bylo jak juz:-)
no moj dawidek to juz duzo rozumie i slucha co sie do niego gada hehe
agnieszko to bardzo fajnie ze mamy dzieciaczki w podobnym wieku,bedziemy mialy tematy
i juz mam kilka pytan ale to pozniej bo maly mi sie juz budzi chce jesc,daje mu teraz mleko w proszku bo tego karmienia cycem mam juz serdecznie dosyc.
asia porod byl szybki no ja sie niespodziewalam ze tak krotko bede rodzic raczej sie nastawilam ze bede rodzic 24h hehehe,2 faza byla najmilsza z tego wszytskiego:-)nawet jak wychodzil taki duzy klocek nie bolalo mnie hehe,az zdziwiona byla moja gin ktora byla caly czas przy porodzie mowi ze dobrze se poradzilam hehe
asia atak wogule to wiesz ze my sie znamy?

kombinowac to bede napewno:-)
a moj dawidek jeszcze spi,niech spi sobie bo mi sie biedak meczy z zasnieciem,kurde nie latwo jest byc mama,
beti a ty ciagle na l4 w jw??
no tym razem to juz sie obudzil wiec mykam:-)

Dziewczyny bardzo bym chciała być na tym spotkanku ale nie wiem czy dam radę i kiedy ten mój Kacperek wyzdrowieje.

marzenka a skąd Ty jesteś?

no kurcze najgorsze, że laski nie zrobią fotki do paszportu czy innego dokumentu jak ktoś przyjdzie:-)
Marzenka jestem na zwolnieniu:-)

no chyba, że sobota po majowym weekendzie, to już taka odleglejsza data i można sobie wolne zaklepać, co wy na to?

reklama
ja po obiadku tak na chwile....
ok Beti to tak zrobmy wstepny termin spotkania to 9MAJ :-) (sobota) mam nadzieje ze wszystkie beda w gotowosci :tak::tak:....

tylko mam nadzieje ze domek bedzie dalej aktualny bo ten gosciu wynajmuje na lato ludzia,ale moze w maju jeszcze nikogo nie bedzie mial oby.....

Jezyk Marzenka jest ze Swiebodzina :-)

dobra ja uciekam do przedszkola papa.....zajrze wieczorem....

wiec nic nie planowac na 9 maja....:tak::-D

Do góry