reklama
nagda zalezy chyba ja ta twoja babcia bardzo chce zyc i czy sie poddaje chorobie... babcia mojego meza juz umierala 3-6 razy dokladnie nie wiem... a zyje ponad 3 lata juz a lekarze dawali jej 3 miesiace zycia i za kazdym razem jak zle sie poczuje to mowia ze to koniec a ta zawsze sie wygrzebuje chce bardzo zyc i nie wierzy w choroby... a ma raka... kobiece sprawy...
Larvunia babcia jest schorowana i tez umierala juz kilka razy ale teraz jest po operacji i stan jest naprawde ciezki i sama mowi ze chce umrzec bo cierpi
siostra do mnie idzie bo mam jej zalicytowac sukienke na alegro bo ona nie umie hihi
dobra do jutra
siostra do mnie idzie bo mam jej zalicytowac sukienke na alegro bo ona nie umie hihi
dobra do jutra
marzenka21
Fanka BB :)
wpadlam sie pozegnac na dobranoc:-)
a mi sie cos z twarza dzieje swedzi mnie jak cholera,chyba to od slonca bo ostatnio duzo na nim bywalam bo niby od czego hi hi
asia tak dobrze kombinujesz,wlasnie wtedy bylam sie wymeldowac z przytocznej,tylko ze nigdy jakos sie nie zlozylo zeby pogadac ani nic ztych rzeczy hehe.a tak wogule to spiewasz jeszcze?
a ja dzis na spacerek poszlam z moim i tylko z 20 min znim bylam bo potem zaczal plakac jak glupi i trzeba bylo do domku,
no i jednak nie udalo mi sie wysprzatac mieszkania tak to jest jak male dziecko buszuje:-)
milej nocki
a mi sie cos z twarza dzieje swedzi mnie jak cholera,chyba to od slonca bo ostatnio duzo na nim bywalam bo niby od czego hi hi
asia tak dobrze kombinujesz,wlasnie wtedy bylam sie wymeldowac z przytocznej,tylko ze nigdy jakos sie nie zlozylo zeby pogadac ani nic ztych rzeczy hehe.a tak wogule to spiewasz jeszcze?
a ja dzis na spacerek poszlam z moim i tylko z 20 min znim bylam bo potem zaczal plakac jak glupi i trzeba bylo do domku,
no i jednak nie udalo mi sie wysprzatac mieszkania tak to jest jak male dziecko buszuje:-)
milej nocki
dobry...
masakra magda o ktorej ty wstajesz kobito ze obiad masz juz gotowy
moj babel nie spi od 7.00 a ja jeszcze z mezulkiem lezelismy do teraz a mlody szalal w jezdziku... nie mialam sily wczesniej wstac...
dzis tez jade do gorzowa, masakra znowu do ksiegowej
dobra ide sniadanko robic i z psem na siku
moj babel nie spi od 7.00 a ja jeszcze z mezulkiem lezelismy do teraz a mlody szalal w jezdziku... nie mialam sily wczesniej wstac...
dobry...
czesc spiochu !!!
ja wstalam dzis o 7....i biore sie za ubieranie dzieciakow,robie im sniadanie
i w tym czasie zawsze biore sie za obiad
a co tam zupka to szybko tylko pyrki i marchew ostrugac kalafior gotowy i wsio....
a jaka pyszna mi wyszla mniam mniam :-):-)
a teraz kawe wypilam i za godzinke pojde z mlodym na spacerek :-)
a co tyczy sie naszego spotkania..
to ja zalatwilam domek a ktos niech skombinuje grilla i wegiel
a kielbaski to chyba kazda w swoim zakresie nie??....
no to jeszcze reszte uzgodnimy musze najpierw pojechac zobaczyc jak ten domek wogole wyglada ....i gdzie on jest bo nie wiem nawet hehe :-):-)
to ja zalatwilam domek a ktos niech skombinuje grilla i wegiel
a kielbaski to chyba kazda w swoim zakresie nie??....
no to jeszcze reszte uzgodnimy musze najpierw pojechac zobaczyc jak ten domek wogole wyglada ....i gdzie on jest bo nie wiem nawet hehe :-):-)
reklama
marzenka21
Fanka BB :)
hej dziewczynki
my o 9 wstalismy.ale za to w nocy maly mi wojowal nie dal pospac tylko jesc i jesc
a moj dzis dopiero do pracy poszedl po swietach hihi
my o 9 wstalismy.ale za to w nocy maly mi wojowal nie dal pospac tylko jesc i jesc
a moj dzis dopiero do pracy poszedl po swietach hihi
Podziel się: