reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
jak chcesz dowiem się jutro i Ci powiem
jak mieszkałam w Ś-nie to chodziłam na Widok, ale nie wiem czy tam jeszcze jest, to było na górce gdzie tak dużo sklepików

Witam....a ja sie zdecydowalam na 9 maja a zapomnialam ze synek ma 7 urodzinki i wypadaloby cos na sobote w domu zrobic tort...itp....ale najwyzej urodziny przesune jak juz tu sie pierw zapisalam na spotkanko :-):-) :tak::tak:
urodzinki najwyzej beda w niedziele :tak:.....

mlodzik juz sie kapie bo spiacy sie zrobil.....

a ja do dentysty chodze u mnie w klatce bo mam na parterze na ksiazeczke przyjmuje nazywa sie Lechowicz i mieszka na szopena kolo ciebie beti :tak:

dobra zwijam sie juz bo pierwsza milosc jest papa

asia atak wogule to wiesz ze my sie znamy?
hiohi no wlasnie tez mi sie tak wydaje:-Di jesli jestes ta Marzenka o ktorej mysle to niedawno sie widzialysmy pod blokami jak z malym wychodzilas w foteliku;-)dobrze kombinuje?;-)
my o spacerku.maly pitoli cos do siebie w bujaczku i mnie za noge lapie.wczoraj zaczal gadac da da da, ta ta ta .niezle jaja beda jak do mojego W powie tata:rofl2::eek:
co do spotkania to mam nadzieje ze 9.maj bede miec wolny, bo to akurat wtedy jakos bede sie wprowadzac.
oho maly na raczki chce:crazy:juz mi kregoslup siada:baffled:towarzyskie dziecko mam...

czesc wrocilam...
popisze pozniej jak mlodego wykapie, teraz wcina sam bule z szyneczka :-) pierwszy raz mu dalam w lapki i nie porobilam "wojska" :-D nawet niezle mu idzie :tak: Ciekawe czy cala wsunie :eek:

dobra odezwe sie pozniej jak nadrobie te 5 stron !!! :-D:-D:-D

WITAM NOWE MAMY :tak:

Czesc Larvunia,milego dnia zycze !!!
a jakies zakupki sie szykuja czy do rodzicow jedziesz??

odp. kochana bylam u ksiegowej u tesciowej i u lekarza z tesciowa bo cos z okiem sie jej stalo i wogole mam na dzis dosc :sorry:

jesli chodzi o urodzinki to u mnie skromnie tylko tort i ciacho oraz kawka i zapraszam najblizszych czyli babcie dzadki chrzestni i wsio :tak::tak: ...choc chrzestna to w angli i nie przyjedzie....:no:...
odp. dzieki za info ;-)

przed poludniem bylismy z nim u lekarza na kontroli,jest wszystko ok tylko ten pepuszek nie chce sie goic,w sobote juz miesiac aon dalej sie trzyma,pani doktor kazala przezucic sie na spirytus.
odp. kochana mojemu tez dlugo pamietam trzymal sie skubany pepek ;-) odpadl chyba w polowie 2 miesiaca... wiec loooz

aha i jeszcze jedno co myslicie o tych szczepionkach 5 w 1 i 6 w 1 warto sie zdecydowac na nie?mam czas do 6 maja bo wtedy pierwsze szczepienie.kurde ale to troszku drogie:wściekła/
y::wściekła/y:
odp.ja nie wiem o co chodzi ci z ymi szczepionkami, moj byl szczepiony tymi "zbiorowymi" ;-) kupowalam za ok 130zl zastrzyk i bylo 1 klucie :tak: a nie 3. I tak 3 razy kupowalam... jak dobrze pamietam...

Befatka z tym osiedlem to jakas ironia czy tak naprawde?:-p
odp.nie nie nie kochana, my uwielbiamy :tak::-D befatka tam mieszkala... i ja tez :-)

Cześć dziewczyny. dostałam na was namiary od magdy i postanowiłam się przywitać:biggrin2:jestem na bb już ponad dwa lata a jakoś nie trafiłam na to forum:zawstydzona/y:
odp. witam witam :-)

Larvunia miłego pobytu w Gorzowie i daj znać kiedy autko będziesz miała zrobione:biggrin2:
odp kochana na sobote moj jest umowiony na wstawianie tlumikow, mam nadzieje ze dosla z allegro juz je ;-)

na imię mam Agnieszka
odp. czesc :-) a ja ania :-) fajne masz szkraby :tak:

oki 9 maj ciotki,zapiszcie sobie:biggrin2:
odp. oki oki oki :tak:

Witam....a ja sie zdecydowalam na 9 maja a zapomnialam ze synek ma 7 urodzinki i wypadaloby cos na sobote w domu zrobic tort...itp....ale najwyzej urodziny przesune jak juz tu sie pierw zapisalam na spotkanko :biggrin2::biggrin2: :tak::tak:
urodzinki najwyzej beda w niedziele :tak:.....

odp to ci matka zapomniala no! :-p hiehiehie...

kurde nadrobilam 5 stron :-)
nadazylam za wami :-p
mlody zasypia, prawie cala bule zjadl :tak:
teraz ja ide cos sobie do coca coli zrobic do jedzonka :sorry:

eee no to brawo dla Marcela!!!moj dzisiaj plul krolikiem z ziemniaczkami na odleglosc...tylko deserki mu wchodza.wiadomo dlaczego:rofl2:
jak Wam sie mieszkalo dziewczyny na tym osiedlu?spokoj jest tam jakis w miare?bo ja
Gorzow znam nie ze strony osiedli tylko bardziej sklepow i sie troche boje.ale co bedzie to bedzie...
maly juz zasnal, a ja jeszcze cos zjem i chyba tez lece spac bo normalnie zasypiam na stojaco.a cos czuje ze mlody znowu dzisiaj w nocy cos wywinie:baffled:

reklama
blond "nie przywoluj wilka z lasu" gadaniem ze znowu nocka bedzie kiepska :-p mysl optymistycznie! co do osiedla to powiem ci ze jest to najwieksze skupisko ludnosci na najmniejszym metrazu :tak::-D jesli chodzi o gorzow :-p hie hie hie... ale spoko, osiedle starych prykow sie rozwija i "marche" maja nawet prawda befatka :-) Nie wiem jak ty bedziesz mieszkac ale ja na sasiadow nie nazekalam... spoko ludzi mialam wokolo, za to tu mam do bani :baffled: Ogolnie nie nazekalam jak tam mieszkalam :tak:

Do góry