reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej laski :-)
ale zescie sporo naskrobaly:-)wczoraj bylam w miescie od 14 godz z malym a wdomu bylam dopiero po 18,moj maly meczy sie z kolkami,nie ma wieczoru zeby bylo cicho i dodatkowo nie moze zasnac,no masakra no ale coz....narazie espumisan pomaga ale chyba kupimy ten slawny lek na kolki sib sample czy cos takiego.
przed poludniem bylismy z nim u lekarza na kontroli,jest wszystko ok tylko ten pepuszek nie chce sie goic,w sobote juz miesiac aon dalej sie trzyma,pani doktor kazala przezucic sie na spirytus.
moj brzdac wazy juz 5kg120:-)
juz ma tyle sily ze glowke do gory sam podnosi i trzyma tak z 1min i raczkami tez juz dziala jakby raczkowal:-)
bylam umowiona do fryzjera na 12 no ale nici z wizyty bo o tej sie budzi,ostatnio znow sie przestawil w godz:-(
potem niespodziewanie przyszla polozna akurat jak moj wyszedl po mnie przed blok bo ten wozek na 3 pietro to nie za bardzo samej:-)
a tu kurde nieposprzatane,az wstyd:-)hehe
a swoja droga to ta polozna to jakas dziwna,ubralam malego w spioszki body z dlugim rekawek kurteczke z kapturkiem i czapke a ona bierze go na rece i mowi tak ale cie ta matula grubo ubrala wlozyla mu reke w plecy i z takim tekstem o nie dobrze cie ubrala,ona jakas chora mowi ze jak jest cieplo to tylko w bodach i pod kocykiem go polozyc w wozku,a jak ja go ubieram to nigdy mi sie jeszcze nie przegrzal.potem co do pepuszka to ona ze teraz to tylko raz dziennie przemywac fioletem a ja do niej ze pani doktor mowila ze spirytusem bo niechce sie goic,to ona jakby poczula sie urazaona tak sie na mnie spojrzala hehe.dziwne t babsko kazda gada co innego.....
co ja chcialam tu pisac jeszcze hmmmm.
aha laski ja tez chodzilam 2 lata do budulca to najlepsza szkola jaka znam:-):-):-)hehe i najlepsze oceny na swiadectwie:-D
dzis mam w planie wysprzatac cala chate ale czy mi sie to uda to nie mam pojecia:-D
a co do spotkania to ja niewiem jak to zrobic z malym fajnie by bylo sie spotkac ale jak z malym dzieckiem,no zobaczymy :-)
aha i jeszcze jedno co myslicie o tych szczepionkach 5 w 1 i 6 w 1 warto sie zdecydowac na nie?mam czas do 6 maja bo wtedy pierwsze szczepienie.kurde ale to troszku drogie:wściekła/
y::wściekła/y:
dobra mykam dziewuszki

reklama
Marzenka u nas pepek u hani tez sie dlugo goil nawet zaczelo ropiec ale ciagle tym fioletem smarowalismy i w koncu odpadl ale trzymal sie chyba skubaniec okolo 2 miesiecy....
co do ubioru jesli jest taka pogoda to wystarczy jak zalozyszbody,czapeczke cienka spioszki kaftanik i moze jakis sweterek lub bluze z kapturem zamiast kurteczki i lekki kocyk..albo jakis dresik,naprawde ale pod budka nie jest mu zimno :tak::tak::tak:....takie jest moje zdanie ja tak ubieralam swoje...
a co do spotkania to jesli jestes chetna na 100 procent to poczekamy na ciebie dla mnie moze byc i w tygodniu :tak::tak:
marzenka musisz tez tam byc i koniec...chce widziec Dawidka :tak::tak: :-)

a co do szczepien to ja nie wiem bo nie szczepilam zadnego z moich :tak:

no to na tyle...

Witam
Befatka z tym osiedlem to jakas ironia czy tak naprawde?:-p
mlody zasnal.matko co ja za noc mialam.chyba zabki ida bo nie spal od polnocy do 5 rano:wściekła/y::eek:a normalnie odkad skonczyl 2 miesiace pzesypial cale noce.kurcze nie wiem co sie z nim dzieje.do tego jeszcze sobie tylek tak odparzyl ze to moze tez przez to ze go szczypie.
ja do LO chodzilam na Staszica w Miedzyrzeczu.Marzenka a gdzie rodzilas?
ide sie kapac i pranie malemu wstawic bo juz w rajstopki go musialam ubrac bo wszystko brudne i wyglada jak takie prawdziwe polskie dziecko;-)no jakby nie ten kolorek hihi:-D

Cześć dziewczyny. dostałam na was namiary od magdy i postanowiłam się przywitać:-)jestem na bb już ponad dwa lata a jakoś nie trafiłam na to forum:zawstydzona/y:
mieszkam w Templewie to jest około 15 km od Międzyrzecza.wcześniej mieszkałam w Ośnie Lub. ale po ślubie trafiłam w strony męża. mamy dwóch synków Kacperek ma już prawie cztery latka a Cyprianek dwa miesiące.
pozdrawiam

Madzia a skąd wiesz, że się zarejestrowałam?:sorry::-):-):-)
Marzenka poczekamy, i nawet nie myśl, że sama byś przyjechała, my chcemy "naszego" Dawidka zobaczyć:tak::-)
Befatkamisio śliczny:-), a potrawa mmmm:-) z takim tekstem:-)ja mojemu robie takie desery:-):-)działa też:-):-)
Larvunia miłego pobytu w Gorzowie i daj znać kiedy autko będziesz miała zrobione:-)
cześć Jezyk:-) jak masz na imię?:-)witamy:-)
Asiaja też chce linka:-)a kolorek Rafałek ma śliczny,normalnie napatrzeć się na niego nie mogę, przesłodki jest:-)

a ja dziś troche dużo pracy mam, ale będę zaglądać:-)

hejka,ja wrocilam z dworku maly spacer kolo domu sobie zrobilismy ale wiatr zimny wieje :wściekła/y::wściekła/y:...

witam Jezyk fajnie ze zajrzalas wpadaj czesto do nas :tak::tak:...
jak tam dzieciaczki?? Cyprian to pewnie juz urosl co??....

Beti a widzisz wrobelki cwierkaly hihi :-D:-D ale tak serio to ta pani ktora rozmawiala z toba przez telefon co cie rejestrowala to moja MAMA :tak::tak:
a do jakiego doktorka sie zapisalas??

i jak z tym grilem masz jakiegos moze??
hihi....

reklama
Madzia a Ty tam byłaś jak dzwoniłam?:-)
do Krukowskiego się zapisałam, ale termin dopiero na 13 maja, więc wcześniej pójdę do niego prywatnie
bo nie pisałam wam nic, ale ostatnio to miałam chwile grozy i stwierdziłam, że musze zmienić lekarza

a co do grilla, to mój ostatnio został na głębokim:-):-)
ale myślę, że da się coś skołować:-)

Do góry