reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam :)

Nie obrażając niczyich gustów, to ja mam już dosyć różowego. Moja do jakiegoś czasu wszystko miała różowe. Na początku było Unisex-bo się bałam że jednak nie będzie dziewczynka, ale jak się już urodziła to wszystko miała w różu, albo dostawała. Teraz zaczęłam jej kupować inne kolory, bo bym oszalała od tego koloru. Szczęście że mały ma już inne kolorki.

A łóżeczko bardzo ładne, szczególnie wykończenie tej pościeli.

A ja jak zwykle łażę jak połamana. JUż nie chcę więcej dzieci, rozwaliły mi organizm te porody, podziwiam wieloródki. Jak one dają radę ?

Kroma współczuję...

Ja nie wiem jak moja mama dala radę. 6 dzieci urodziła!!! Wszystki SN. Masakra:o

A co do różu ja już też zaczynam "unikać"

ja mialam swego czasu, ze zaczelam unikac, az w koncu zaczelo mi brakowac. czy to szczoteczki do zebow, czy szczotki do wlosow, czy gąbki do kąpieli. teraz jak mam wybor, to kupuję różowe, wtedy zycie jest przyjemniejsze ;) dla mnie ofkors. ale do ubrania to chyba nie mam nic różowego. tylko torebkę i buty ;) wlasnie wyszlam z psem. pokazuje ze 8 stopni, a taki przenikliwy wiatr, ze normalnie szybciutko wrocilam do domku.

To zuch Kobita ta Twoja mama. Moja urodziła trójkę, a za to Teścia mama 7-mioro. Ja już miałam 2 CC i nawet jakbym chciała to nie dam rady aż tyle. No ale nie chcę, bo moje ciało się nie nadaje.
Mówią, że później dzieci to wypływają, nie wiem czy to prawda, ale moja mama 3ci poród miała najgorszy.

Future- Gadżety to ja też lubię różowe, ale ciuchy dla dzieci mi się przejadły. Sama mam tylko różową bluzę. ALe szczotki i gąbki to nie mam :) ciekawie by wyglądały.

reklama
Do góry