reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Blondi jeszcze sie dogadamy tu na forum komu ktora sobota pasuje...:tak::tak:...
a ja chodzilam do budowlanki i ja i beti jestesmy z mcz...
jak mozesz to podaj namiary na nk to zobaczysz mnie na fotkach :tak::tak:

do juterka...bobo spi,corcia nie i mezus spi bo zaraz na nocke idzie i znow sama buu....

reklama
larvunia widze na fotce ze marcel ma taki sam kubek jak szymon
on jest ze slomka co??

i pije ladnie??

bo moj nie...odkad kupilm to stoji...nie uzywany
:wściekła/y::wściekła/y:
do jutra

tak z rurka :tak: tylko z niego pije :tak: czasami daje mu ze zwyklej szklanki, ale to tylko z moja kontrola :sorry: a tak to tylko z tego co na fotce

no!
mlody zasypia a ja wcinac zaraz bede frytki :-) wiem wiem, na kolacje nie zdrowo, pewnie befatka by juz nie jadla ale jakos mnie naszlo ;-)
Buhahah tez dzis jadłam frytki ale fakt ze po 16 i nie jem pózno dlatego ze nie zdrowo tylko ze mi doopa rosnie hehe;)
A ja na kolacje wciągnełam 1kanapke z chleba czosnkowego z cyckiem z indyka ,pomidorkiem i szczypiorem własnej produkcji

Blond- Staszica to moje ulubione osiedle :-D:-D:-DLarvuni chyba tez hihihi.
Beti moze sie kiedys uda na dzien dzisiejszy nic nie mówie,nie obiecuje i nie umawiam sie nie chce pózniej odwoływac itd.Jak juz bede miała bilet zabukowany to sie bedziemy ten teges... ;-):-):-)

Madzia w jakim wieku sa Twoje maluszki??
Larvunia a moja pindzia nie chce pic z niekapka,słomke wkłada sobie do nosa;-)a zwykły kubek ...no cóz zamiast dolna krawedz kubka wkładac do paszczy to ona wkłada górna i mam miss mokrego podkoszulka:confused2::confused2::baffled::baffled::baffled:
Miałam wene ostatnio i sie rzuciłam na pedzle o to efekt

A taka kolacje robie mojemu jak zaniedbuje swoje obowiazki :-D:-Daz fote zrobił z wrazenia hehe

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-):-)
jestem z kawa i sniadaniem....
laski domek mam zalatwiony na glebokim :tak: tylko musimy ustalic konkretny termin zebym powiedziala gosciowi,wiec smialo mozemy grilowac i piwkowac :-D:tak:

Befatka super danie zrobilas dla meza hihihi....i miso super zdolna bestia z ciebie
a co do mych dzieci to Hania w styczniu skonczyla juz 6 lat,a szymcio w maju bedzie mial 2 ....cos tu na forum miesci mi sie tylko jeden suwaczek a drugi nie chce wejsc !!!:wściekła/y::wściekła/y:...

wstawac spiochy !!! u mnie juz pranie na balkonie sie suszy :-):-)

Ostatnia edycja:
dziendoberek :-)
mnie dzis malo bedzie na bb, dopiero wieczorkiem tu zajrze - jade do gorzowa okolo 12.00
befatka LOL na maxa co za jedzonko, musze mojemu tez zaczac tak robic, jak do tej pory to tylko mu smarowalam ketchupem serducho na kanapce :-D, no wyrabene foto :tak:
co do malej to pewnie sie nauczy pic daj jej czasu :tak: Moj nie umie za to innych rzeczy jak na jego wiek :sorry: ale nie bede sie przeciez chwalic czego nie umie :sorry:
magda robisz jakas impre dla 2latka ?? :eek: Bo sie zastanawiam co sie robi na 2 lata dzieciaczkom, na impreze..... jakie jedzonko itp??
co do dnia to sie dopasowuje do Was, w kazdym razie auto jeszcze strasznei glosne i bez sprawnego tlumika :sorry: Czekamy na czesci z allegro az przyjada....

no kurde o najwazniejszym zapomnialam...
befaka misio przesliczny! szkoda ze nie ma Cie tu na miejscu tez bym chciala :tak::-) dla marcelita :tak:

reklama
Czesc Larvunia,milego dnia zycze !!!
a jakies zakupki sie szykuja czy do rodzicow jedziesz??

jesli chodzi o urodzinki to u mnie skromnie tylko tort i ciacho oraz kawka i zapraszam najblizszych czyli babcie dzadki chrzestni i wsio :tak::tak: ...choc chrzestna to w angli i nie przyjedzie....:no:...

a co myslicie o nastepnej sobocie???
oby nam pogoda dopisala....
no i jak ktoras miala by grila to byloby super bo ja nie posiadam :no:
....

Do góry