reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jestem jestem:tak:
alescie tu dzisiaj naskrobaly:szok:
ja za spotkaniem tez jestem tylko mi bardziej w tygodniu pasuje...
Beti a co Ty na weselach robisz?bo ja tez z tych weselnych.to znaczy spiewalam na weselach.
dzisiaj caly dzien szukalam mebli do mieszkania i zalatwialam sprawy zwiazane z tym mieszkaniem, wniosek do zlobka bo jeszcze mozna skladac na szczescie.tylko bardzo duzo dzieci jest ale moze ze wzgledu na to ze jestem samotna matka to mnie tam jakos wcisna...?:rofl2:

reklama
no to super,że pasi Marzenka:-):-)
Beatka zjeżdżaj do Polski na zlot:-):-)
Madzia pewnie, że chcemy:-)
Ania jak tam z autkiem?
Asia nie dałabyś rady w jakąś sobote?
ja z weselami mam dużo wspólnego:-)opowiem Ci na żywca, bo tu bym musiała pisać i pisać:-)no i reklamę sobie zrobie:-):-)

ok,to pogadam z meniem zeby zagadal z kumplem....

blondi a duze mieszkanko kupilas??
i masz jakas prace juz na oku ze malego chcesz poslac do zlobka?? troche on malutki jeszcze:tak:

uciekam na serial papatki :-)

witam wieczorowo...
my dopiero ze spacerku wrocilismy, nogi mi w dupe wlaza a mlody nagina jeszcze na samochodziku jezdziku :baffled: ten to ma sile :sorry: No ale zaraz 19.00 i po bajce ide mlodego kapac a teraz kolacyjke pedze robic... odezwe sie wiec po 20.00 jakos :tak:

wlasnie blond nie szkoda Ci takiego szkraba oddawac do zlobka? :eek: ja specjalnie z moim sie zamienialam by byl tylko z nami i na ok 2-3 godz do dziadkow ladowal jak moj musial szybciej do pracy jechac a ja jeszcze nie moglam wrocic.... no ale kazdy ma swoje zdanie prawda ;-):-)

sprobuje wykombinowac z jakas sobota:)pare godzin zawsze sie znajdzie:)
mieszkanie male bo tylko 33 m, ale ma 2 calkiem spore pokoje bo przedpokoj ma chyba metr:)))ale fajne nawet.co do zlobka to chcialabym go dac od jesieni .wtedy bedzie mial roczek, a prace podobno mi moj luby bez problemu jakas zalatwi.mi chodzi narazie o cokolwiek bo jeszcze studia koncze.musze sie na zaoczne przeniesc zeby moc pracowac.teraz wzielam dziekanke.bo studiuje w Warszawie i nie dalabym rady dziennie sama z malym tam.
Beti no no ciekawa jestem co do tych wesel:)

wlasnie blond nie szkoda Ci takiego szkraba oddawac do zlobka? :eek: ja specjalnie z moim sie zamienialam by byl tylko z nami i na ok 2-3 godz do dziadkow ladowal jak moj musial szybciej do pracy jechac a ja jeszcze nie moglam wrocic.... no ale kazdy ma swoje zdanie prawda ;-):-)
no wlasnie chodzi o to ze ja jestem sama i skas pieniadze musze wziac na zycie.nie moge sobie pozwolic na siedzenie w domu.moja mama pracuje tez, a taty nie mam.mezczyzne mam ale to jeszcze za krotko zeby mowic o tym w tych kategoriach.
sorki za posta pod postem:zawstydzona/y:

no!
mlody zasypia a ja wcinac zaraz bede frytki :-) wiem wiem, na kolacje nie zdrowo, pewnie befatka by juz nie jadla ale jakos mnie naszlo ;-)
no laseczki a Wy gdzie?!

Dobranoc laski ja uciekam bede zaraz ogladac na wspolnej :-)

blondi trzymam kciuki zeby ci sie poukladalo po twojej mysli :-):-)

Larvunia smacznego,ja bede jesc zaraz lody algida-smak krowka :tak::tak:pycha....

marzenka a ty dzis gdzie sie podziewasz??

beti slyszalam ze rejestrowalas sie do gina w szpitalu??...:-D:-D:-D...

to jak mam zamawiac ten domek nad jeziorkiem chcecie??

do jutra spadam juz pa

reklama
a ja lubie algide orzech wloski mmmmmm;-)
ja na kolacje zjadlam 2 hamburgery wiec lepsza nie jestem:-Dmlody juz spi a ja w koncu moge odsapnac.ostatnio zrobil sie tak nieznosny ze mam dosc wszystkiego:baffled:
larvunia dzieki:tak:
magdamir ja bardzo chetnie ale na ktora sobote chcesz zaklepywac ten domek?postaram sie wyzulic od mamy samochod poki jeszcze z nia mieszkam i na glebokie mam blisko hihi:tak:
tak sie teraz zastanawiam czy my sie czasem nie znamy....bo nie pamietam juz ale ktoras z Was jest chyba z Miedzyrzecza a ja tam 4 lata do LO chodzilam wiec moze sie znamy;-)

Do góry