reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja piję piwko z mężem, oglądamy mecz ręcznej.
Napomknęłam o spotkaniu....co Wy na to?

Aneteczka czekam na obiecane fotki

reklama
Asia- no co ty nie zostawiaj nas:( z kim ja z dzieciakami bede na spacery chodzić:( a swoją droga to masakra z tymi menelami.
Niech ta młoda już idzie spac bo ja już bym sie kimla...

Aneteczka a czemu piszesz rajtki zamiast majtki??:-D:-D tak się mawia u was? bo chyba o majtki chodzi co nie??
Ania widać mała zachwycona braciszkiem:-D dobrze niech pomaga:tak:
blond ale masz sąsiadów?? nie zazdroszczę:no: moja cierpliwość też ma swoje granice, nie dziwię się Tobie:no:
katgen to zależy gdzie i kiedy ale znając życie to znów nie wypali jak za każdym razem:no: musiałaby to być jedynie niedziela bo tak to każdemu coś nie pasi...
larvunia zły dzień??

aneteczka u nas to sa co chwile nowe grupki plus jeszcze sasiedzi ktorzy sobie urzadzaja imprezy w holu.bo mamy blok z holem i akurat mlodego okno jest na hol i tam wszyscy przychodza bo cieplej niz na dworze, bo nie pada i takie tam.a moj mieszka kolo szpitala i ma swieeety spokoj.ale moja mama stwierdzila ze ja wszedzie bede narzekac i tam pewnie bede na karetki narzekac :p
ania nie zostawie Was.to jeszze nie tak daleko na szczescie.chociaz ostatnio to my sie tak rzadko widzimy ze az wstyd normalnie:(

Megi - nie mi o rajtki chodziło tzn rajtuzy, rajstopy:-D

Blond- to będziesz miała blisko do mnie, a karetek wcale tak nie słychać, da się przeżyć.Czasem tylko w lecie jak mam uchylony balkon.

Katgen- hehehe jutro wrzyce obiecuje

reklama
Do góry