reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witaj annes dobrze że kompa już masz:)
Future udanej licytacji:)

My też spacerek zaliczyliśmy z Zuzią, byliśmy też u mojego w JW zanieść naleśniki bo robiłam z serem ale się ucieszył:-D no i moja też dziś z miłą chęcią zjadła półtora naleśnika:szok::tak:
Teraz siedzę trochę na necie, podczytuję w między czasie puki Zuzka śpi:)

reklama
Aniu witaj:)
fajnie ze juz w domku a Amelka wiadomo na poczatku zazdrosna ale z czasem zrozumie co jak i dlaczego :)

Witam się

My dziś 5 godz. po sklepach łazilismy za kostiumem na karnawał dla Misia. Pojechaliśmy też na Kostrzyńską (tam gdzie polecała Asienka) bardzo dużo przeróżnych, ale dla takiego malca nic, dosłownie nic. Potem pojechaliśmy do pati i max, watrala, panoramy, tesco, w końcu kupiliśmy w kupcu. Nie jest idealny, ale jakiś jest. W sumie kostium na 3-4 lata, ale to pelerynka diabełka więc może być. Nie przypuszczałam nawet, że taki problem bedzie. W panoramie jest wypożyczalnia strojów, mają bardzo dużo rożnych, ale co z tego jak rozmiarówka zaczyna się od 98, a nam potrzeba 86. Najważniejsze, że coś mamy, a młody jako diabełek słodko wygląda.

Wogóle to padnięta jetsem i wszytsko mnie denerwuje, jakiś marudny mam dzień, w sumie młody też. Musieliśmy mu rajtki kupić, bo walnał się w kałurzę i spodnie i rajtki mokre.Nie chciało nam sie wracać do domu, a w samochodzie miałam jakieś spodnie, dokupiłam rajtki i dalej łaziliśmy.Dobrze, że kurtki nie zamoczył.Ale wściekła byłam na niego.

My po pierwszej kompieli amelka dzielnie pomagala już troche jej przechodzi dzisiaj miałam do pomocy mojego tatę bo pawel był w pracy a jutro do szkoły idzie to przyjedzie do nas mama. Amelka chodzi i zaglada ciągle jak mały tylko steknie.

czesc dziewczeta...
dzis odpoczywalam od neta i wszystkiego.... mezus sie malym zajmowal na dworku byli, ja tylko obiadem sie zajelam i co chwile do wyrka wskakiwalam...
mlody padl o 17.00 kurna.. bedzie spal do rana?

co tam u Was?

edit:
PR ale masz fajnie teraz ;-)

Ostatnia edycja:
hej ciotki :)
Ania ja juz sie nie moge doczekac az Was zobacze :p dobrze ze amelka pomaga :p
nas dzisiaj odwiedzila mama.bylismy w askanie i u macka i chyba sie do niego przeprowadzimy bo juz mam dosc mojego bloku.masakra co tu sie dzieje .prawie codziennie po policje musimy dzwonic bo ciagle imprezy, menelstwo, sikanie na drzwi itp...moja cierpliwosc sie skonczyla...

reklama
blond- to ciekawych musisz mieć sąsiadów, a to jedni tacy w bloku, czy zbiera się jakaś grupka???Ty chyba na staszica mieszkasz, a mnie to osiedle ze spokojnym się kojarzyło, przynajmniej jak my tam mieszkaliśmy wokól sami emeryci byli. A twój to gdzie mieszka?

Do góry