reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej

larvunia- ty śpiochu:-)a tak serio to ja w ciąży też bardzo dużo spałam

ciacho- ale zrobiłaś mi smaka na lody, ach.......może jutro do śniezki na jakiś pucharek lodów pójdziemy.

Nie wiecie może gdzie na podmiejskiej jest jakiś duży ciucholand???Kiedyś koleżanka mi coś wspominała, że tam była i było ponoć dużo kostiumów dla dzieci, w sumie nie dopytałam się gdzie on konkretnie jest, a nr tel. do niej nie mam.

duzy ciucholand, w którym ostatnio widzialam przyzwoity wybór kostiumów jest na kostrzyńskiej (jadąc od centrum zaraz za "makaronami")

reklama
Ja też tam się stroję ;) i kostiumy kupowałam tam rok po roku. (2 razy hehe)
moi goscie odlatują, jedna goscio mama usypia synka a ja już padam dziś...od tej pogody. wszystkie macie racje...
spac
love
do jutra

Larvunia ja podobnie:D
ja wstalam a mi julka jeszcze etz spala... tylko w nocy bidulke tak mi kaszel meczyl...
ale dzis mniej duszacy juz jest wiecej sie odrywa tylko jak ja chwyci to dosc dlugo musi sie na kaszlec.

bry daje znak ze zyje;] napisze wiecej potem cos naskrobalam na tajnym bo tata zabral Amelke na zakupy maly spi;] A Amela zazdrosna troche, no i steskniona jaq zreszta tez jak juz dokdzoiemy do ladu to sie odezwe;] buziaki
i dzikeuje jeszcze raz za kciuki i gratulacje ochane jestescie :*

dzień dobry! Ale jestem połamana po nocy z Izku w jednym łózku. Królowa śpi w poprzek lóżka z nogami na mojej twarzy....

no dzien dobry. Ja ze skacowanym towarzystwem wlasnie wrocilismy z lesnego spaceru. sloneczko pieknie nam akompaniowało, a w lesie czuć było wiosne. Psy się wychasały, i dziecko (bo bylo jedno) też. szkoda, ze jeszcze wroci zima...
zycze wam milej soboty ;) a co ja bede dziś robic? aha licytuję łóżeczko ;***

reklama
Witam
Mam kompa.

Aniu- gratulacje!!!! niech rośnie zdrowo!! a dla Jasia mleczka i zabawek :-)

Ktgen- przykro mi z powodu pracy.

troszke Was podczytałam ale jeszcze nie wszystko.

Do góry