reklama
aneteczka
Fanka BB :)
JA oglądam sobie filmik na zalukaj.pl Plac Zbawiciela -polski, naprawdę wzruszający, ja bobeczałam się, a młody do mnie podszedł z zaczął całować i tulić
Kochany Mój. M na imprezie firmowej, więc pewnie na czterech kończynach wróci.
Ja zafundowałam sobie dziś Sweetdeal dobra cena, a myślałam już o takich zabiegach, ale jakoś tak zmóc się nie mogłam. Wogóle fajna ta stronka, żałuje że nie wykupiłam tego biletu do gofika co asienka link dawała.
Dobra, spadam dalej oglądać, bo pewnie za niedługo limit się skończy.

Ja zafundowałam sobie dziś Sweetdeal dobra cena, a myślałam już o takich zabiegach, ale jakoś tak zmóc się nie mogłam. Wogóle fajna ta stronka, żałuje że nie wykupiłam tego biletu do gofika co asienka link dawała.
Dobra, spadam dalej oglądać, bo pewnie za niedługo limit się skończy.
C
ciasteczko
Gość
daffi moze tak byc jak lekarka mowi ale ogolnie nie tylko na mleko w proszku co nazwykle tez ludzie tak reaguja ze maja zapracia po mleku, a noz bedzie lepiej
blond to ci maly urwis z rafalka
co do tych syropow to flegamina jest wykrzusna na mokry kaszel a sinecod na powstrzymanie kaszlu uspokojenie ale jego sie podaje jak dziecko naprawde bardzo kaszle
aneteczka fajna sprawa to co sobie wykupilas, mi by sie nie chcialo chodzic
ale rzecz fajna
katgen musz poszukac jakiegos przepisu bo osbiscie nie robie takich ciastek
tu masz prosty przepisik http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/Najprostsze-ciasteczka-maslane.html
nie robilam ale pewnie smaczne
a znalazlam jeszcze fajny przepis na lody
http://mojewypieki.blox.pl/2010/07/Lody-mleczne-miekkie.html na pewno wyprobuje, jestem lodozerca hehe
blond to ci maly urwis z rafalka
co do tych syropow to flegamina jest wykrzusna na mokry kaszel a sinecod na powstrzymanie kaszlu uspokojenie ale jego sie podaje jak dziecko naprawde bardzo kaszle
aneteczka fajna sprawa to co sobie wykupilas, mi by sie nie chcialo chodzic

katgen musz poszukac jakiegos przepisu bo osbiscie nie robie takich ciastek
tu masz prosty przepisik http://mojewypieki.blox.pl/2007/08/Najprostsze-ciasteczka-maslane.html
nie robilam ale pewnie smaczne
a znalazlam jeszcze fajny przepis na lody
http://mojewypieki.blox.pl/2010/07/Lody-mleczne-miekkie.html na pewno wyprobuje, jestem lodozerca hehe
Ostatnio edytowane przez moderatora:
C
ciasteczko
Gość
ja tam bym wlala jakis olejek do ciast albo dosypala cukier waniliowy bo tez ekstraktu nie mam:-(
a ja bede film ogladac z dzieciakiami poraz ktorys kevin sam w nowym jorku
a ja bede film ogladac z dzieciakiami poraz ktorys kevin sam w nowym jorku
czesc...
ja na chwilke
jejku wstalam o 6.00 i w g-wie juz na 8 do lekarza...
mam dosc i jak wrocilam ok 17.00 to walnelam sie spac... jak dziecko spalam... do teraz, na siusiu wstalam
Ale ide mlodego ululac i dalej ide spac, no nietomna jestem
milego wieczorka i dobrej nocki
ja na chwilke
jejku wstalam o 6.00 i w g-wie juz na 8 do lekarza...
mam dosc i jak wrocilam ok 17.00 to walnelam sie spac... jak dziecko spalam... do teraz, na siusiu wstalam

milego wieczorka i dobrej nocki

C
ciasteczko
Gość
halo larvunia no ja codziennie wstaje po 5 wiec tez nietomna jestem codziennie hehe
milej nocki ja tez spadam
milej nocki ja tez spadam
ciacho noooo ja jak mlody chodzil do przedszkla to tez wstawalam ok 6.00 i bylo jakos ok mi, ale w ciazy jakos szybciej zmeczenie lapie i ta ciapowata pogoda nie pomaga
dobra maile posprawdzane ide w komono... papa ;-)

dobra maile posprawdzane ide w komono... papa ;-)
aneteczka
Fanka BB :)
larvunia- ty śpiochu:-)a tak serio to ja w ciąży też bardzo dużo spałam
ciacho- ale zrobiłaś mi smaka na lody, ach.......może jutro do śniezki na jakiś pucharek lodów pójdziemy.
Nie wiecie może gdzie na podmiejskiej jest jakiś duży ciucholand???Kiedyś koleżanka mi coś wspominała, że tam była i było ponoć dużo kostiumów dla dzieci, w sumie nie dopytałam się gdzie on konkretnie jest, a nr tel. do niej nie mam.
ciacho- ale zrobiłaś mi smaka na lody, ach.......może jutro do śniezki na jakiś pucharek lodów pójdziemy.
Nie wiecie może gdzie na podmiejskiej jest jakiś duży ciucholand???Kiedyś koleżanka mi coś wspominała, że tam była i było ponoć dużo kostiumów dla dzieci, w sumie nie dopytałam się gdzie on konkretnie jest, a nr tel. do niej nie mam.
reklama
Podziel się: