reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
A ja nie mam piekarnika:-( właścicielka dała nam zastępczy piec gazowy ale starej daty więc strach go podłączać, trzeba by kogoś z gazowni poprosić by to sprawdził bo pozapychane dyszle czy coś lepiej nie narażać nas a my mamy gaz na butlę więc puki co używam swojego piecyka 2 palnikowego i nie mam jak piec a już tęsknię za placuszkiem:(

Moja kruszyna usnęła więc mam czas dla siebie. Kupiliśmy naszej dziś lampkę nocną bo boi się zasypiać sama o ciemku no i mój na mikrofon do skypa wymanusił ach wiecznie coś....

Wreszcie będzie beatyfikacja JPII:))) 1.maja 2011:-)

Ostatnia edycja:
Czy wiadomo moze co u naszej Ani pr?bo cos sie nie odzywa.pewnie zmeczona albo nie doczytalam :/
ja do szkoly nie dojechalam...pociag sie spoznil i drugi na nas nie poczekal wiec sobie z krzyza wrocilam a egzamin poszedl sie j*****.tzn mam usprawiedliwienie od pkp.mam nadzieje ze uznaja...

blond nie dziwię ci się że wściekła jesteś, niestety tak czasem bywa:/ co do Ani to dziś o 16 ma wyjść z malutkim Jasiem do domku:)

A tak apropo Rafałka w suwaczku ma dziś same dwójki:-D buziaczek dla niego:*

Ostatnia edycja:
My niestety bylismy u lekarza!
osluchowo jest czysta ale ten duszacy kaszel sie bardzo lekarce nie podobal!
standardowo dzis u zupelnie innej bylam ale tez ja lubie;p
dostala julka sinecod, flegamine w kropelkach nadal mam dawac pulneo do tego psikac hascoseptem i nasivin do noska! dzis w aptece poszlo 30zł dziekowac ze to pulneo mialam!
Julka po drodze do lekarza zgubila smoczka! i jak lekarka badala jej gardo to byla wsciekla na maxa! wracajac go znalazlam na ulicy;p
Dopoki goraczka sie nie pojawi zostac mam przy tych lekach jakby sie pojawila to wiaodmo przeciwbolowe i jesli byloby gorzej to przyjsc znow do lekarza.

pani doktor po wysluchaniu mnie w temacie julki zaparc pwoiedziala ze melko w proszku czyli modyfikowane ma to do siebie ze wplywa na zaparcia u dzieci!
mam julce kupowac mleko krowie to 3.2% i gotowac jej na tym budynie kaszki manne itp. Jezeli zobaczymy ze jest poprawa to sztucznego mleka mamy juz jej w ogole nie podawac. Bo sa dzieci ktore pija do 3 roku sztuczne a sa dzieci ktore nie toleruja mleka sztucznego.

Witam was.

Ja w końcu uśpiłam dzieciaki. Moja Olka już lepiej, w końcu kończy się jej angina. Mały zdrów jak ryba. Wszyscy byli chorzy tylko on się uchronił, ale kawał z niego chłopa 7 kg już waży.

Daffi- a moja od mleka modyfikowanego ma luźne stolce. Moja chyba poszła po mnie z tą przemianą, bo ja mam tak samo. Oby twojej niuni się polepszyło.

Daffi to nieciekawie :/mlody wczoraj mial goraczke 37.8 a rano kompletnie nic ale i tak trzese sie ze strachu ze cos z tego bedzie a nie chce w weekend go po szpitalach ciagac.i siebie tez szczerze mowiac :p
a co do mleka to moj mial okres kiedy pil tylko krowie uht a teraz nie ma mowy i musi byc jego bananowe bebiko i innego nie ruszy chociaz moglby pic te po 2 r.z. te truskawkowe ale nim pluje i nie ma rady :/wypluwa od razu i butelke mi rzuca i mam jeszcze raz robic jego mleko i koniec :/a juz bym chetnie na normalne przechodzila a tu kicha.

reklama
Daffi jakoś dziwi mnie lekko połączenie sinecodu i flegaminy bo z tego co wyczytalam to sinecod jest na suchy męczący kaszel a flegamina na mokry wykrztuśny. Wiec jakoś to sobie przeczy ale pewna oczywiscie nie jestem

Aniu ładny avatar!

Ostatnia edycja:
Do góry