reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no ja tez uciekam byla malego przebrac bo narobil smrodka w galoty :-D:-D

Larvunia jak u was wyglada z nocnikiem???...

zaraz pyrki beda gotowe zjemy i spadamy sie wietrzyc
:-)

nocnik a stoi w lazience ;-) hehehe
mlody siada owszem ale jeszcze ani razu tam nic nie narobil :sorry:
jakos nie mialam czasu go uczyc ...
teraz mialam sie wziasc za to i tez coagle cos... jak bedzie jeszcze cieplej to sie wezme za to... wogole to moj duzo pije, clagle w reku ma kubeczek i za kazdym razem sika :tak: wiec mam przerabane :-p hehehe... probowalam jednego dnia bez pampersa biegal tylko w gaciach to mi osikal miezkanie cale i 6 par gaci zmienialam :baffled: + spodenki. NIe mam cierpliwosci narazie :sorry:

odezwe sioe pozniej mamuski!

wiecie co juz sie doczekac nie moge spotkania :tak: jutro jade do gorzowa jestem z ksiegowa umowiona... moze jakos ktoras bedzie wolna to ja z checia juz jutro sie spotkam :-D w godzinach popoludniowych :-)

Czesc laseczki
Zostawic Was na chwile same a tu ooo 5stron od wczoraj :-):-):-):-)-czesciej prosze:-D:-D
Ale Wam zazdroszcze tego spotkania a najbardziej jeziora ja wychowana w krainie jezior :-D:-Dw UK tesknie za nimi okropnie dobrze ze do morza godzina jazdy to sie czasem,,puszczamy''

Co do kwiatków to ja dałam sobie juz spokój bo u mnie nawet kaktusy zdychaja-skleroza.Mama sie smieje ze chociaz dobrze ze nie zapominam dziecku jesc dac :-D:-D

Co do nocnika ja nawet nie zakupiłam jeszcze bo kupal w pieluszcze jest bardziej znosny(jak dla mnie) niz taki parujacy z nocnika-mam traume z dziecinstwa musiałam wynosic nocnik po 10lat młodszym bracie:confused2::confused2::confused2::confused2::confused2:(sorki za szczegóły)
No to umawiajcie sie dziewczynki a ja popatrze i udanego wypadu zycze.
Buziaczki

o befatka! czesc kochana :-)
moj padl po raz grugi dzis , pierwsza drzemka byla niecale 30 min i sie obudzil smarkacz :-p:-p:-p
a mielismy isc na spacer wlasnie i padl :eek::laugh2:

Witaj Larvuniu
:-):-):-)U nas w koncu sie przejasniło i wyszło sloneczko tylko wieje ale na szczescie wiatr jest ciepły
My na razie siedzimy w domu a po 15 jedziemy do banku i na na mini shoping musze sie rzucic na polski sklep i zrobic zapasy dla młodej kaszki,biszkopty i inne bedziewka
Dobra spadam ogarnac bajzel hihihi
Miłego dnia baeczki

reklama
hejka a ja wlasnie wrocilam bo moje dziecie juz chcialo do domu az dziwne :tak::tak:
ale jeszcze pozniej wyjdziemy....
oto kilka fotek z piasku :-):-)

Marzenka czyli ty bys tez przyjechala?? byloby super !!!

aha gadalam z moim m i powiedzial ze jego kumpel ma domek na glebokim jesli chcecie to on zapyta kumpla czy by nam uzyczyl domka na kilka godzin co wy na to?? chcecie?? zawsze to lepiej z dzieckiem czy w razie deszczu....:tak::tak:.....

ja narazie zmykam papa

aha larvunia moj siada na nocnik tylko przed kapiela i cos tam zrobil kilka razy ale w dzien to nie siadzie....a ja leniwa i wygodniej miw pampersie :-D:-D ale musze wziasc sie za to w koncu....

no nic zmykam pomyc gary.....
wiec piszcie ....

Załączniki

• zdjecie 002.jpg
    zdjecie 002.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 17
  • zdjecie 003.jpg
    zdjecie 003.jpg
    41,8 KB · Wyświetleń: 18
  • zdjecie 004.jpg
    zdjecie 004.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 17