reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej!
mi jakos po weekendzie ciezko sie zebrac na cokolowiek:-p
ale u nas ok, szykujemy sie pelna para nad morze:cool2:
dzis moja siorka jedzie na warsztaty znow i troche glosno sie szykuje takze jestem mega niewyspana.ide robic kawe

LILI a ty pewnie jeszcze goscia masz?

reklama
wpadam sie pchwalic!!!!
Bąbelkowi wybil sie dzis PIERWSZY ZABEK :biggrin2::-D:-D:-D

jedyneczka na dole... ale fajne uczucie, gdy dzis go zobaczylam ;-)

witajcie kochane:-) Jakos tak malo czasu mialam na ko komp. ostatnimi dniami;-) Byla u mnie przyjaciolka, z ktora rok temu oststnio sie widzialam, wiec wesolo bylo. A teraz smuuuutno sie zrobilo, pojechala i nie wiadomo kiedy sie zobaczymy bo na stale do Irlandii wylatuje.
Larvunia gratuluje Marcelkowi zabalka:-) Moja Ola juz mniej troszke cierpi przez to zabkowanie, a odkrylam tez ze pomaga jej przylozenie do dziaselek mojego palca zmoczonego w lodowatej wodzie i taki nowy silniejszy zel. Buuuziaki dla Was!!!!

wlasnie
narazie babelek nie cierpi mocno, troche marudzi i w nocy sie potrafi przebudzic z placzem... ale narazie jakos w miare...
podajcie nazwy masci... wrazie czego bede wiedziec jakie skutkuja :)

larvunia gratulujemy perelki:-)

LILI super ze mialas udany weekendzik.Ja tez wczoraj sie spotkalam z moja przyjaciolka ktorej nie widzialam miesiac:-pno ale trwalo jak rok i tez sie super bawilysmy:tak:
bylysmy na zakupach i przepysznym ciescie i kawce:cool2:
ona teraz juz zjechala na wakacje do domu(bo studiuje w Poznaniu-teraz bedzie doktorat robic) i mam nadzieje ze po moim powrocie znad morza jeszcze ponadrabiamy te zaleglosci;-)

aaaa i zapomnialam-bylismy ostatnio w figloraju w askanie i jest sto razy lepszy niz ten w panoramie(tylko cennik wyzszy:dry:) no i tamta babka powiedziala ze granica wiekowa to ponad roczek bo mniejsze beda sie nudzic:tak:

lece na sniadanko!milego dnia!

reklama
Larvunia ten zel do zabkow nazywa sie Dentinox-gel i na prawde jest skuteczny, bo juz pare osob sie o tym przekonalo.:-) Kciuki za nowa prace bede trzymac u rak i u nog, wiec musi sie udac;-)
Martuchaa ale masz dobrze , tez by sie chcialo nad morze pojechac...Ala wprost marzy o tym, ale musimy czekac do polowy sierpnia, bo lekarz mowil ze z tymi jej nowymi szwami na razie ma nie wchodzic do zadnego morza, jeziora itp, zeby do zakazenia nie doszlo.
Moja Ola wczoraj w koncu wyczaila jak sie raczkuje do przodu(bo do tej pory to do tylu i w boki raczkowala). A teraz to normalnie tak zasuwa, ze nie nadazamy za nia. Ojjj, zaczelo sie...juz nie da rady posadzic jej na kocyku w salonie by w kuchni sobie pichcic obiadek w tym czasie...:blink::-D

Do góry