reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej laski ;-) Luduu, padam z nog, Ola cala noc przeplakala, a raczej przekrzyczala z bolu :-( Jak juz wczesniej wspominalam ida jej zeby na gorze i to 4 na raz!!!!:szok: Na razie tylko jeden sie przebil, ale dziasla ma strasznie opuchniete i czerwoniaste, masc nie pomaga. Moja niunia biedna tak sie meczy, a my razem z nia:-( Teraz w koncu zasnela na chwile, ide wiec tez sie brac za sprzatanko bo goscia bede miala jutro:-) Milego dzionka
PS. Larvunia to jak w czwartek w pracy chwilke znajdziesz na ta kawke, to zapraszam do mnie!!:-)

reklama
lili a z mila checia...
podaj nr tel na gg

dobra koniec dobrego, poszalalm na necie, teraz dalej sprzatanko puki babelek spi

ja juz po zakupach-musialam do tesco leciec po pampery bo tylko tam maja giant paki:-)oczywisie kolejki weekendowe na porzadku dziennym:dry:

lili wspolczuje z tymi zebami,u nas teraz trojki sie szykuja do wyjscia i az sie boje tym bardziej jak czytam co dziewczyny ze styczniowek przechodza z tymi trojkami:szok:niestety nic sie nie da przy tym zrobic, trzeba przeczekac:-(mam nadzieje ze szybko sie u was przebija i mala nie bedzie juz tak sie meczyc:tak:

lece robic obiadek, Niko dzis malo spal wiec zapowiada sie niezle popoludnie:cool2:

Martus nie martw sie na zapas, moze akurat u Nikolaska nie bedzie tak strasznie z tymi trojkami, moja Ala na przyklad wogole nic nie czula jak jej sie trojki i czworki wyrzynaly!!! Ale za to nie zycze nikomu tego co teraz z Olenka przechodzimy, caly dzien krzyk i placz, teraz usnela wykonczona tym bolem, ale nie wiadomo jak nocka uplynie, bo poprzednia noc to byl normalnie koszmar :-(

my dopiero pol godz temu wstalismy:-)
larvunia kawa w sroku nocy i to jeszcze w niedziele?:-D:-p
kurcze jakos sobie nie wyobrazam wstawania o 6:szok:
ja jak wstane przed 8 to juz jestem niewyspana:-p

LILI kurcze wspolcuje z tymi zebami, ja myslalam ze to dziecziczne ze np jak rodzice nie przechodzili tak strasznie to u dzieci tez tak bedzie.Biedna Olenksa, buziaczki dla niej ;* o dajacie nurofen? bo to tez jest przeciwbolowe i do 3 dni mozna dawac,moze akurat choc troszke jej ulzy:tak:
bo te zele to wedlug mnie pic na wode, nam nigdy nie pomagaly:no:
Nikusiowi u gory brakuje tylko tych trojek, reszte ma(no i piatek ale to ksiazkowo okolo 2 lat:tak:
a na dole dwojek,trojek i jednej czworki.

lece sie doprowadzic do porzadku, dzisiaj jedziemy do Skwierzyny a pozniej do znajomych na kawke wiec milego dnia;-)

reklama
Do góry