reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

heheheh, moj babelek tez zasowa po pokoju, ledwo sie obejrze a ten juz przy TV albo firanki sciaga z zabek:-p heheheh, kable ez go bardzo zaczely fascynowac... ehh.. moj na dniach ma cos z nimi zrobic bo niebespiecznie sie robi.
ale smieszy mnie to jak raczkuje, bo smiesznie to wyglada jak taki maly czlowieczek pedem gna po podlodze :-) zaczyna podciagac sie przy tapczanie do gory ale jak narazie za ciezka pupa :sorry2:przy mojej pomocy wychodzi mu to perfekt...
male dzieci sa takie slodkie!!!!
a na jaka zmieniam prace?? ten sam fach co teraz -przedst. hand. tylko inna firma, staram sie do firmy ..................... Ale okaze sie co i jak w poniedzialek dopiero. Wiecie maqm wlasna dzialanosc a niedlugo konczy mi sie maly zus a wogole mam dosc jezdzic gratem bo strach a duzo jezdze.... wiec zmieniam firme a co :-p
hehehe bede wam podrzucac lakocie jakby co :cool2: hehehehe...
lili thx za nazwe masci, jutro kupie bo maly marudzi coraz bardziej ... dzis w nocy 4 razy budzil sie z placzem, ale zaraz zasypial szybko spowrotem. Ciekawe co dzis w nocy mnie czeka...
lili chyba cie jutrro odwiedze, jak cos to sie zdzwonimi i mi wytlumaczysz dokladnie gdzie mieszkasz :cool2: Nie wiem w ktorym momencie skrecic w uliczke jadac z warszawskiej na manhattan...:confused:
matruchaa ile kosztuje ten fogloraj w ascanie??

Ostatnia edycja:
reklama
ja tylko na momencik:-)

Niko znow jakos zle stanal na nozke i cos ma z kostka, jakby lekko opuchnieta i siniak mu sie robi ....no i nie chce na nia stawac:dry:ostatnio tez tak mial, przeswietlali go w szpitalu i powiedzieli ze po kilku dniach powinno wrocic do normy ale jutro mamy jechac i juz sama nie wiem co robic:-(chyba poczekam do rana, jak mu nie przejdzie to podjade do szpitala

larvunia wstep 14zl:tak:

Ojjjj,biedny Nikus:-( I to przed samym wyjazdem...Widzisz, zawsze cos, zeby sie martwic, tak to juz w zyciu bywa :baffled: Ale mam nadzieje ze szybko mu przejdzie i bedziecie mogli w pelni cieszyc sie wypoczynkiem nad morzem:tak:. U mnie dzis maly przelom nastapil : przez ok 2 tyg karmilam moja Ole piersia juz tylko raz dziennie nad ranem, no i zawsze budzilam sie z cycami na maxa wypchanymi mlekiem:tak:, a dzis budze sie i .... zero mleka w moich dzbanuszkach;-)... Tak nagle i niespodziewanie. No ale nic, mala chyba sie nie skapnela ze cyc ja dzis ominal, wiec bedzie dobrze.:-)
Milej reszty dnia dziołchy;-)

Oki, trudno. My z Ala z rana specjalnie ciacho dla Ciebie upichcilysmy, by do kawki bylo.:tak: Mam nadzieje ze okazje do spotkania beda jescze nie raz.

Martus zycze Tobie i Nikolaskowi udanej podrozy i wspanialego wypoczynku!!! Ale masz siiuuppeeerrr:-D Az zielenieje z zazdrosci:happy2: ;-)
Mam nadzieje ze z malego nozka juz w porzadku. Do uslyszonka i mam nadzieje szybkiego zobaczonka po Twoim przyjezdzie:-) Buziaki

lili glupio mi teraz nooooo.... :zawstydzona/y: przepraszam...
jakos to wynagrodze Wam. A w niedziele cos robisz?
Moj na caly dzien do pracy jedzie wiec bede sama z marcelkiem moge podjechac do gorzowa z babelkiem.

reklama
Nic ie nie stalo Larvunia, a ciasto sie nie zmarnowalo, bo dzis przyjechala do mnie kolezanka z synkiem i bylo jak znalazl :-) A tak na marginesie to fajna zbieznosc, bo ta kolezanka ma na imie Ania i jest mama Marcelka urodzonego 22.11.07.:-) Ja jutro wyjezdzam na tydzien do rodzicow, wiec spotkanko to pod koniec lipca co najwyzej jest mozliwe.

Do góry