reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no ladnie zostiawiacie mnie sama.... buuu...
kurcze zaluje ze nie zalapalam sie na to ciasto :p
hehehehe
kurcze a ta zbierznosc.... moze to bylam ja tylko tego nei pamietam?? hehehehehe..., zartuje...

odezwijcie sie kobitki jak wrocicie! bede tesknic!

reklama
Helloo!!:-) Jestem juz:-)
Larvunia czy ten dzisiejszy opis na gg swiadczy o tym ze Ty tez nad morzem sie wczasujesz??:blink: Martucha pewnie tez na plazy sie jeszcze smazy, a mi pozostaje tylko przydomowy ogrodek;-) Pozdrowionkaa ! Cmok!

jade w piatek.. do niedzieli a jak narazie nie pracuje, leniu****e sie a co!
jezdze nad jeziorka, na dzialeczke itp.....

odezwe sie pozniej,...

reklama
Dziewczyny jakie macie wspomnienia z porodu, z oddziału położniczego i pobyty w naszym "wspaniałym szpitalu"
Bo w szkole rodzenia jest oki, jak mieliśmy wycieczke po oddziale to też wydawało sie nie najgorzej no ale najważniejsze jest to jakie są pielęgniarki i lekarze, bo rodzić to ja moge na starym łóżku mi to bez różnicy ale żeby opieką sie nie martwić... Jak leżałam na patologii to pielęgniarki były bardzo fajne ale słyszałam że na położniczym jest gorzej... Słucham opinii :)

Do góry