reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

LILI moim rodzice kupili tam dom, wyremontowali i sprzedali takze juz tam nie bywam niestety-choc te gorki sa rewelacyjne na zrzucanie kalorii:-)
teraz ten w Kolobrzegu tez jest wystawiony na sprzedaz bo chca cos kupic w Gorzowie i juz sie przeprowadzic dlatego korzystamy ile wlezie:-)dzis tez pojechali na weekend, my przez chorobe Nika zostalismy.

larvunia dlatego mi sie do pracy az tak strasznie nie spieszy:-) ten czas tak szybko leci, chce spedzac jak najwiecej chwil z moja kruszynka-dopiero co sie urodzil a juz we wtorek skonczyl 1,5roku:szok:

a co do spotkania jak tylko wroce z wakacjii jestem do waszej dyspozycji:tak:

reklama
UUU, Larvunia w niedziele to nie wypali:-:)-:)-( Rano przyjezdza do mnie kolezanka z Glogowa, bedzie do wtorku u mnie, a w piatek wylatuje juz na pare lat do Irlandii. :-( Kurcze, szkoda, tak by sie chcialo i z Toba spotkac! Szkoda ze tylko te weekendy masz do dyspozycji, ja od pn do pt. od rana do 16:30 sama z dziewczynami w domu siedze, bo maz w pracy, i wtedy mam duzo czasu na spotkanka :tak: No ale wszystko przed nami:-)Damy rade i jeszcze nie raz sie spikniemy:-) W sobote za tydzien jade do rodzicow do Nowej Soli na tydzien, albo troszke dluzej, wiec cos pod koniec lipca dopiero spotkanko mi pasuje. Ehhh, rodzice nie maja internetu.... Odcieta od swiata bede troche wiec:baffled:

no oszaleje... dziewczyny wiec czekamy na przelom lipiec -sierpien na spotkanko... ehm

no ladnie co ja bede robic do takiego czasu :confused:

witam z rana:-)
mi ogolnie tez bardziej pasuje w tygoniu- w niedziele zazwyczaj ktos przyjezdza i nas odwiedza albo jestesmy zapraszani do tesciowej.
ewentualnie ta sobota ale w tygodniu jak najbardziej:tak:

lece na sprzatanko:cool2:

reklama
dzis tez mam dzien na sprzatnie, w tyg nie mam czasu to w sobote latam ze sciera ;-) hehehe...
pycha dzieki, zajade w srode... a sa tam same ciuszki czy np kojce znajde albo posciel do lozeczka? moze taniej tez jak w gorzowqie
martuchaa w tyg ja za to nie moge :-( no chyba ze w czasie pracy sie wyrwe na kawusie :-) ale to tylko w poniedzialki i czwartki bo robie gorzow.

milego dnia kochane!

Do góry