reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nad jeziorkiem?? ehm... moj bedzie chcial peweni sie kapac :eek: bo kocha wode hehehe... no ale spoko ;-):-)
a jakis grill czy tak na sucho?? ;-):-)

to nie ty jedna moje oba kochaja wode :-D:-D....
tylko mlody taki strachliwy sie zrobil.....

grill tez fajny pomysl...tylko nie wiem czy tak mozna tak na trawie...

reklama
wiecie co... na ja mam chyba problem, bo zapomnialam ze nam tlumik poszedl ostatnio i moj sie umowil na zalozenie nowego tylko nie wiem na kiedy... a nie odpowiada moj na gg pewnie ma fuul ludzi na sklepie :baffled: to wy sie dogadujcie a ja sie dopasuje najwyzej jakos...

kamienie super, a trzeba je podlewac?
bo u mnie to najlepiej rozkwitają sztuczne, te co podlewać nie trzeba:baffled::-):-)
Larvunia dopasujemy się do Ciebie:tak::-) jak będziesz mogła to daj cynka,my tu daleko nie mamy jakby co:-)

kamienie super, a trzeba je podlewac?
bo u mnie to najlepiej rozkwitają sztuczne, te co podlewać nie trzeba:baffled::-):-)
Larvunia dopasujemy się do Ciebie:tak::-) jak będziesz mogła to daj cynka,my tu daleko nie mamy jakby co:-)

wiesz nie wiem ale moze na jakis czas trzeba podlac....bo pisze ze potrzebuja tylko ciepla i slonca zobacze co mi wyrosnie z tego hehe....
bo wszystkie kwiatki poszly do kosza bo po zasychaly :-D:-D:-D.....

ciekawe czy nowa kolezanka blondi tez by chciala sie spotkac z nami

moze zabiore ze soba mezusia zeby zajmowal sie dziecmi :-D:-D:-D....

u mnie wisi tylko paprotka ktora podlewa maz bo moje kwiatki uschly :-D:-D

ale sie rozpisalyscie :-p
u mnie tez sie kwiatki nie trzmaja...
zawsze zapominam podlac :sorry:
mam 2 kaktusy z czego 1 juz cos mi podupada nie wiem dlaczego :eek:
no i mam nowy nabytek maly taki krzaczasty, nie wiem co to, kupilam z doniczka do duzego pokoju coby tak lyso nie bylo :laugh2: jeszcze zyje.. a kupilam jakis miesiac temu :sorry:

reklama
Do góry