reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciacho nie wiem czy mozna widzialam ze ktos nieraz jakies autko ma
tylko ja sie boje zeby gdzies nie zgubil,albo ktos nie zesul bo to nowa rzecz :tak:

future nie stresuj sie tak,napewno bedzie dobrze :tak:daj znac...

larvunia dzieki za poprawke :-D;-)

Future po pierwsze nie sciagaj zlych mysli i badz pewna ze bedzie wsio dobrze :tak:Musi!

no niby tak ciacho niby nie... zobaczymy jaki scenariusz nam zycie ulozy... Fajnie mi tu na wsi, ta cisza, szkola przedszkole pod nosem, wlasne mieszkanie... no Future teraz :-D A tak... z nowu od poczatku jakbym sie cofala...

madzia to spytaj sie czy mozna, a jak cos to daj mu mniej wartosciowa zabawke
larvunia niby tak ale wiecznie i tak jestescie w gorzowie, wiec rozumiem ze dojazdy moga was wykonczyc,
moj teraz dojezdza wiec na dojazdy kupe kasy wyda dobrze ze kumplem na zmiany jezdza to o polowe mniej wyda kazdy z nich

Ostatnio edytowane przez moderatora:
coacho to prawda, moj jest CODZIENNIE a ja dosc czesto, szczegolnie jak mlody choruje... + jakies sprawy do pozalatwiania itp... Licze na to ze mi sie ulozy jeszcze w zyciu. No musi! Tylko teraz robimyu pare krokow w tyl... ale to dla lepszego zyucia.

larvunia a jak by bylo z przedszkolem dla marcela?? musisz zrezygnowac co nie??
napewno ci sie wszystko ulozy dasz rade kobito !!
popatrz na nas :tak::tak:rzucilismy wszystko postawilismy na jedna karte i udalo sie :tak::tak: i tak bedzie u was :-):-)

kurde przedszkole!
do kiedy sie podania sklada?? :szok:

edit:
ale sadze ze bez szans chyba, bo zameldowani w k-cach jestesmy.... fuck.
no trudno bede z dwujka siedziec w domu....

podania skladasz niby dopiero przez caly marzec ale jezeli juz wiesz do jakiego mlody pojdzie to mozesz zadzwonic i sie spytac,
no pierwszenstwo maja dzieci samotnych rodzicow itp, ale mozesz spytac sie czy ma mlody szanse

nie mam pojecia jakie wybrac przedszkole, w g-wie nigdy sie za przedszkolem nie rozgladalam... bede przez maj- czerwiec- lipiec- sierpien- wrzesien na staszica... gdzie tam sa przedszkola?? No ale predzej znowu znajde mieszkanie na manhattanie niz na staszica bo czynsze tansze.... fuck fuck fuck

edit:
z reszta patrzac na realia przedszkolne nie ma mlody szans...

reklama
na staszica to jest tu na dunikowskiego to misia uszatka przy szkole 16 tam jest 8 i 4 godzinne i do tego latwiej sie dostac,
a poza tym w okolicy sa 3 inne
a a staszica sa drogie czynsze w porownaniu do manhattanu? tu tez pelno ludzi wynajmuje

Do góry