reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dobranoc
dzieci spia i ja tez zaraz lece...:tak:

fajna ta sukienka na allegro co ciacho dalas linka nawet nawet..i cena ok :-)

megi ale masz wczesne pobudki teraz....:tak:

daffi daj znac jak pr odpisze ciekawe co tam z nia...:baffled:

do jutra !!!

reklama
Czy jest ktoras zainteresowana takim kalendarzem? koszt 12zł plus przesylka

to sa przykladowe kalendarze zrobione

PR kciuki zaciśnięte, mam nadzieję że już wkrótce

marzenka - a może poszukasz jakiejś krawcowej która by Ci uszyła sukienkę z Twojego linka, pewnie w połowie ceny byś się zmieściła, max 200zł- przynajmniej tak mi się wydaję.

My się obijamy, m sączy piwko, ja nie mogę przez antybiotyki i tak wieczór mija.

Dziękuję za życzonka urodzinowe moje kochane!!!!! cmok , cmok, cmok;-) Kochane jesteście!!!
Nie jestem w stanie odpisać Wam wszystkim, więc tylko napiszę , że bardzo by było fajnie gdyby Ania PR urodziła jeszcze dziś, bo dzieci urodzone 11.01 są na prawdę super:-D:-D:-D;-);-)
Ściskam Was wszystkie bez wyjątku! Jakieś smutaskowe dni mnie dopadły ostatnio i nie mam chęci nawet nic pisać:-( No nic, przy odrobinie weny może niedługo się uzewnętrznię;-):sorry: Buziaki kobitki!

no wstałam dziś po raz pierwszy że tak powiem w nocy ;) o 6, musiałam coś zjeść. Zrobiłam sobie pyszną kanapke z almette i gorącą herbatke. mhmmmmm nie pozostaje mi nic innego, jak pożegnać się ;)
dobranoc
będę jak wstanę ;)
Pr- nadal czekamy...

reklama
hello:-)
megi bo mieli zajecia w lesie:eek::eek:
aneteczka tez o tym myslalam,ale wydaje mi sie ze trezba tylko poszukac i napewno cos znajde,jeszcze mam troche czasu kto wie moze u mnie w sklepie cos znajde:-):-):-)
buziaki

Do góry