reklama
A wiec wiesci od PR
Podali jej w nocy cos na wyciszenie i ma skurcze lekkie i nieregularne.. ale calkiem niedawno pisala mi ze czop jej odszedl i ze czekaja na jej lekarza. poki co zadnych wiesci ale bedzie pisac jak tylko cos sie zacznie
Madzia ja nie
nie mam talentu ale kto wie moze keidys sprobuje. znajoma robi i zamaiwac bedzi ekonkretna liczbe wiec tak spytalam czy ktoras chetna
Podali jej w nocy cos na wyciszenie i ma skurcze lekkie i nieregularne.. ale calkiem niedawno pisala mi ze czop jej odszedl i ze czekaja na jej lekarza. poki co zadnych wiesci ale bedzie pisac jak tylko cos sie zacznie
Madzia ja nie
C
ciasteczko
Gość
hej laseczki
ale sie wieczorem rozpisalyscie
o moze ania dzisiaj urodzi, niech sie kobita nie meczy ani oni jej
daffi fajne takie kalendarze
ja tez dzisia wyszykowalam mojego i o 6 znowu leglam do lozka niedawno wstalam
ale sie wieczorem rozpisalyscie

o moze ania dzisiaj urodzi, niech sie kobita nie meczy ani oni jej
daffi fajne takie kalendarze
ja tez dzisia wyszykowalam mojego i o 6 znowu leglam do lozka niedawno wstalam
O larvunia tak patrze na twoj suwaczek juz 17 tydzien 

a moj mlody dzis nie plakal :-):-) sam kazal mi isc juz do domu
szok...jeszcze mi ladnie pomachal..
pierwszy raz w szoku jestem..
ale to pewnie dlatego ze zabral ze soba zabawke :-(...i cieszyl sie ze mu pozwolilam...
no to czekamy dalej az akcja sie rozwinie ale to juz tuz tuz widac...trzymaj sie pr..

a moj mlody dzis nie plakal :-):-) sam kazal mi isc juz do domu

pierwszy raz w szoku jestem..
ale to pewnie dlatego ze zabral ze soba zabawke :-(...i cieszyl sie ze mu pozwolilam...
no to czekamy dalej az akcja sie rozwinie ale to juz tuz tuz widac...trzymaj sie pr..

sie mowi 18 leci tydzien ;-) Z dniem 17tydz i 1 dzien zaczol sie 5 miesieac u mnie
Czas leci co nie dziewczyny ;-)
moj tez gada o przedszkolu... moze w piatek go juz puszcze...
musze do g-wa jechac wyniki porobic i gaz w aucie naprawic....

moj tez gada o przedszkolu... moze w piatek go juz puszcze...
musze do g-wa jechac wyniki porobic i gaz w aucie naprawic....
C
ciasteczko
Gość
zapitala czas ze hej
madzia to ci mlody zrobil niespodzianke, a jak mozna zabierac ze soba zabawke to niech bierze moze pewniej sie czuje
larvunia a wam sie ten gaz ktorys raz juz chyba zepsol, ale ogolnie fajnie ze bedziesz w gorzowie mieszkac
madzia to ci mlody zrobil niespodzianke, a jak mozna zabierac ze soba zabawke to niech bierze moze pewniej sie czuje
larvunia a wam sie ten gaz ktorys raz juz chyba zepsol, ale ogolnie fajnie ze bedziesz w gorzowie mieszkac

reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
hej dziewczyny. zarejestrowałam sie do lekarza, bo mnie brzuch boli. Jade na 11 jak mi mąż samochód odwiezie. boje sie.
Podziel się: