reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
A wiec wiesci od PR

Podali jej w nocy cos na wyciszenie i ma skurcze lekkie i nieregularne.. ale calkiem niedawno pisala mi ze czop jej odszedl i ze czekaja na jej lekarza. poki co zadnych wiesci ale bedzie pisac jak tylko cos sie zacznie:)

Madzia ja nie:D nie mam talentu ale kto wie moze keidys sprobuje. znajoma robi i zamaiwac bedzi ekonkretna liczbe wiec tak spytalam czy ktoras chetna:D

hej laseczki
ale sie wieczorem rozpisalyscie:-D
o moze ania dzisiaj urodzi, niech sie kobita nie meczy ani oni jej
daffi fajne takie kalendarze
ja tez dzisia wyszykowalam mojego i o 6 znowu leglam do lozka niedawno wstalam

O larvunia tak patrze na twoj suwaczek juz 17 tydzien :szok::tak:

a moj mlody dzis nie plakal :-):-) sam kazal mi isc juz do domu :szok: szok...jeszcze mi ladnie pomachal..
pierwszy raz w szoku jestem..
ale to pewnie dlatego ze zabral ze soba zabawke :-(...i cieszyl sie ze mu pozwolilam...

no to czekamy dalej az akcja sie rozwinie ale to juz tuz tuz widac...trzymaj sie pr..:tak:

sie mowi 18 leci tydzien ;-) Z dniem 17tydz i 1 dzien zaczol sie 5 miesieac u mnie :tak: Czas leci co nie dziewczyny ;-)

moj tez gada o przedszkolu... moze w piatek go juz puszcze...
musze do g-wa jechac wyniki porobic i gaz w aucie naprawic....

zapitala czas ze hej
madzia to ci mlody zrobil niespodzianke, a jak mozna zabierac ze soba zabawke to niech bierze moze pewniej sie czuje
larvunia a wam sie ten gaz ktorys raz juz chyba zepsol, ale ogolnie fajnie ze bedziesz w gorzowie mieszkac:cool:

reklama
Do góry