reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka- ładna ta sukienka, fakt trochę droga:dry:

A mój szagunek szalej, dobrze że m wrócił to teraz go wykąpie i położy, bo ja mam go po dziurki w nosie, jakby na złość jak chora jestem.

reklama
hmmm a mi sie wydawalo ze sukienka w miare tania jest..
no i mi sie krój sukienki tez bardzo podoba i nie uwazam ze jest dla 40tki:D
wydaje mi sie ze taka pucata mnie wlasnie by wyszczuplila:D

Mnie się też bardzo podoba ta sukienka co ciasteczka (mój gust) i też nie twierdzę że jest dla pań po 40-tce:-) ja bym sobie taką z chęcią kupiła:tak:

Ciekawe jak tam nasza Ania.PR..myślę co tam biedulka przeżywa...

A moi kochani szaleją:-D mój włączył dj tiesto, muze na cały regulator i tańczą:-D o co kaman:confused: a ja piwko popijam sobie ale zaraz idę do kąpieli bo po 5 muszę wstać....małego przyprowadzą do pilnowania ok 6 rano.

Zajrzę rano...miłych snów;)

Mnie się też bardzo podoba ta sukienka co ciasteczka (mój gust) i też nie twierdzę że jest dla pań po 40-tce:-) ja bym sobie taką z chęcią kupiła:tak:

Ciekawe jak tam nasza Ania.PR..myślę co tam biedulka przeżywa...

ja napisalam do niej eska.. czekam na odpwoiedz:D

Future a jaka pedagogike studiujesz?? ja studiowalam opiekunczo wychowawcza z wczesnoszkolna ale nie dokonczylam :( ostatni semestr mi zostal. W zeszlym roku wznowilam ale nic z tego nie wyszlo, i juz chyba nie dokoncze chyba ze poszlabym na zaoczne bo dzienne odpadaja....

no hej! ja już mam zrobioną edukację Artystyczna w zakresie sztuki muzycznej, a teraz robie wczesnoszkolną...

no fakt, że mamy dobrze- my nauczyciele. Wakacje i świeta i inne okazje

reklama
OD PR

a wiec skurcze sa co 3 minuty takiena 60% ale rozwarcie na 4cm... ma w planach isc spac poki skurcze nie sa takie mocne:D

Do góry