reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

za to ja lubie słodycze, czy to ciasta(koniecznie z masą), cukierki, czekoladki.........mmmmmmmmm

marzenka- napewno coś znajdziesz, choć jak szukałam kiecki na ślub koleżanki, to nie powiem schodziłam się......dopiero w kupcu znalazłam.

reklama
marzenka a jaki kolor kiecki chcesz miec?
aneteczka tzn ja tez lubie to wszysto co ty ale np.bedac w cukierni gdzie maja rowniez cukierki to kupie paczka a nie cukierki, ja jestem paczkozerca uwielbiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ciasteczko, ja biorę takie mikroelementy dla kobiet karmiących, ale może to przez hormony i karmienie piersią. Z córką też tak miałam. I jak dostawiłam ją od piersi to od razu mi się odechciało słodkiego. Mnie najbardziej ciągnie do ptasiego mleczka i jogurcików.

kroma ale jogurciki sa zdrowe no chyba ze mlody ma alergie to juz nie
ale moze i masz racje hormony szaleja, wiec dlatego taki apetyt na slodycze
ja dzisiaj zjadlam beze kokosowa taka dluga,

Ostatnia edycja:
marzenko mysle ze ladnie by ci bylo w turkusie, albo cos takiego morskiego, jest tych sukienek wszedzie ale oczywiscie jak sie szuka rozmiaru np.42 to juz maly maja wybor:-(, na pewno cos znajdziesz
a rozumiem ze pozniej jakies przyjecie robicie jak to sie mowi slub jest dla mlodej pary a wesele dla gosci;-)
a ja dzisiaj poszlam do tesco mialam cos kupic a skonczylo sie ze kupilam sobie bielizne po wyprzedazy za smieszne pieniadze, caly komplet stanik i figi satynowe za 18zl a normalnie z 80zl bym dala i drugi stanik za 20 ale taki fajny czerwony burdelowy ;-):-D:-D nie no sexi jest jak nie wiem bedzie mial małż na co popatrzec hehe

Ciasteczko ja bym sobie zjadła taką beze, dawno nie jadłam.
Ja się żegnam, bo dzieciaki płaczą, jedno przez drugie, trzeba kąpać. Mały jakiś nerwowy dzisiaj, cycki mi odgryzie :)

ciasteczko nie robimy zadnej imprezy.kto bedzie chcial to przyjdzie do cywilnego ze znajomych a dla rodziny pojdzimey na obaid do restauracji i wsio,na wiecej nas nie stac,

reklama
no cena masakryczna:-D:-D:-D:-D
co do linka twojego to taki kroj kojarzy mi sie z taka pania po 40tce:-D:-D:-D:-D:-D
na rynku u siebie widzialam za 139zl moj rozmiar a z bolerkiem juz za 200zl pogielo ich

Do góry