reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

PR- trzymam kciuki by w miarę gładko poszło, trzymaj się!!!!

marzenka ja robię bez jajka:-) pekinka, ogórki, pomidorki, kukurydza, cebulka i gotowy pikantny gyros no i majonez:-) tak na szybko;-)

reklama
a ja robie podobnie tylko bez pomidora z pekinska, korniszonami, celuba kukurydza z kurakiem rzecz jasna no majonez i ketchup

Marzenka- ja sobie ustawiłam diete 1200 kcal, taką mało stresującą i przynajmniej nie głodzę się. Tobie widać praca słóży, ja chyba nigdy tak chętnie do roboty nie szłam;-)

Madzia- ja nie chce zrzucić dużo, może 2-3kg i wsio, marzy mi się żeby ładnie wyglądać w bikini na plaży:-DMadzia nie tęskni Ci się za rodziną???Ja już kilka lat w gorzowie mieszkam, żadko rodzinę widuje, teraz jeszcze żadziej jak jest Misiek, ale czasem mnie taka melancholia zbiera i zaczynam tęsknić.Nie żebym z tego powodu jakaś nieszczęśliwa była, tylko tak czasem......smutno

aneteczka hymm zrzucic chcesz tylko co:-D ? przeciez ty szczupla jestes, laseczka z ciebie:tak: mi by sie z 7kg przydalo zrzucic ale juz takiej silnej woli nie mam, uwazam na to co jem bo wazylabym inaczej z 10kg wiecej no cos za cos ale przydaloby mi sie z pare kg mniej o rozmiarze 40 moge pomarzyc:dry:

ja sprzedalam ten pomaranczowy co mialamw czesniej.. zalegal mi caly czas bo przeciez ten zielony kupilam i z niego korzystam:D

oj laski na prace narzekac nie moge,nie jest zla,dobrze sie dogadujemy i dlatego jest tak dobrze,a tak szczerze to wam powiem ze jak nie pracuje to i nie zarabiam nic wiec dlatego chce do pracy.no ale bede sie zwalniac w marcu ....sila wyzsza
ciasteczko ja tez o rozmiarze 40 moge pomarzyc,chociaz nie powiem nawet czasem w 38sie zmieszcze:-D:-Dale to chyba rozmiarowka jest zawyzona:-D:-D:-D
a ja gyrosa to nigdy nie robialm z pomidorami...jedyne co mnie wkurza to to ze na drugi dzien woda sie zbiera na dole,po mimo tego ze woda wycisnieta jest z ogorkow

marzenka a jakie ty dajesz ogorki? na dole to ja mam zawsze ten tluszczyk z kurczka

czasem to i ja sie zmieszcze w 40 ae czasem w 44 taki rozrzut tych rozmiarow hehe

Ale Super będzie kolejna dzidzia :-)
Pr ja Ci życzę szybkiego porodu i bez komplikacji. Chociaż, żeby cie nie pocięli. A najważniejsze to żebyś ty była zdrowa i Dzidzia. Obyś trafiła na fajne położne. Może trafi ci się Pani Ania, jak rodzisz w Gw.

A ja mam dzisiaj jakiś nerwowy dzień i chyba też muszę sobie jakąś dietę wybrać, bo ciągle jem słodycze, a nigdy nie przepadałam.

reklama
kroma a moze ci brakuje jakis mikroelementow? ja mam czasem napad na czekolade ale to bardzo rzadko, u mnie slodycze to jest ciasto,
cukierkow u mnie w domu nie uraczysz nigdy czekolada czasem bo moj m lubi

Do góry