reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
marzenka wspolczuje duzo zdrowia zycze,
daffi tez duzo zdrowka zycze, a nie dali na badanie moczu? u nas mloda jak miala niecale 1,5 roku dostala na badanie ale wsumie nic nie wyszlo a miala zapalenie pecherze bo doslownie co 15min na nocnik siadala nic nie robila ale miala 38 stopni

reklama
Dobry !!!
dopiero siadlam wpadlam w wir sprzatania heh
odkurzylam,umylam podlogi,pranie tez juz zrobilam i teraz kawa
szymon odstawiony ale histeria taka ze szkoda gadac...:(
ale w koncu ja mam cisze w domu :)
zdrowka marzenka dla was..
i dla julci takze...
larvunia powodzenia na koledzie :-D:tak:

Dafi- biedna jula:( a czopki tez nie pomagają?
Future- odpoczywal
a pod tym kupcem nic nie było ciekawego tylko sie zmęczylam i młoda tez sie wymeczyla. Potem pawel po nas przyjechał. I zabralismy od rodziców lozeczko i już stoi skrecone. Musze do wanny i spac bo nie mam jakoś sily a mały albo ma cały czas czkawke albo nie wiem co on tam trenuje
czopki zbijaja temp tak do 37.6 i szybko temp wraca! a pamietam ze przy zapaleniu ukladu moczowego ta temp łatwo sie zbiala chyba ze etraz starsza i w gole!
ale cos mi bardziej ta trzydniowka podeszla teraz!
jesli jutro lub pojutrze pojawi sie wysypka to przyczyna znaleziona.
moczu nie dalo rady pobrac! pije ale nie siusia jak to ona zawsze tak jest gdy ma temp albo sa upaly na dworze.
no i spi mi juz o przed 9 bo goraczke ponad 39 miala.....
schudnie mi biedna a tak ją ładnie upasłam:D
az w aptece farmaceutka byla w szoku jak kupowalam czopki i mowilam ze dla rocznego dziecka i jak spytala o wage to mowie ze ponad 13kg to nie chciala uwierzyc:D
a ja ją taka kocham pucata:)

witam
marzenka wspolczuje duzo zdrowia zycze,
daffi tez duzo zdrowka zycze, a nie dali na badanie moczu? u nas mloda jak miala niecale 1,5 roku dostala na badanie ale wsumie nic nie wyszlo a miala zapalenie pecherze bo doslownie co 15min na nocnik siadala nic nie robila ale miala 38 stopni

z moczu mam starszce skeirowanie sprzed 3 tyg takze jeszcze na nie znaiose. a jak nie to odplatnie zrobie.. mocz akurat taniutki jest.

Dzień dobry....
Przepraszam że tylko tyle ale ostatnio weny mi brak, podglądam, przeczytam ale odpisywać mi się nie chce, w piątek mój do pracy w końcu więc może mi chęci wrócą jak komp będzie stał bez użytkownika:-)
dużo zdrowia dla chorych:*** pozdrawiam

Dafi- moze rzeczywiskie 3 dniowka?
Magda mi tez posprzątaj bo my dopiero wstałysmy
kurde młoda tak zainteresowana lozeczkiem ze lalki już tam spały, i ona nawija jak to ona bedzie braciszka na opa brała kurde boję sie ze moze jej taki pomysł do głowy strzelić

PR czekam i zobaczymy co to....
jutro mocz musze za wszelka cene pobrac. chce miec jasnosc.
chyba ze wysypka sie jutro ukaze...

dziewczyny szukam mieszkania do wynajecie w gorzowie... jakby ktoras cos gdzies slyszala to dajcie znac, aby nie drogo bylo :sorry2:

reklama
Do góry