reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Pr oj ciężko, mały ciągle chce cyca i czasem jeszcze płacze jak go brzuch boli, a moja jest strasznie zazdrosna, ciągle muszę z nią siedzieć w pokoju i się bawić. A jak jej coś nie pasuje to ryczy. Ja nie mam ciągle czasu żeby się nią zająć, muszę też z małym posiedzieć, bo on już gaworzyć zaczyna i potrzebuje też uwagi. Jak karmię małego to go po głowie próbuje bić, a potem całuje. Teraz siedzi na nocniku i jeździ po całym domu.

Ja wynajełam 80 mkw, bo jak jeszcze niedawno u mamy mieszkałam to wózki miałam w pokoju i małą w pokoju kąpałam. Teraz mam 3 pokoje i duży hol, który zjada metry, bo jest be użyteczny. W sumie to nie moje mieszkanie, tylko wynajmowane. My się budujemy i może jak dobrze pójdzie to za dwa lata będe na swoim :)

Ostatnia edycja:
Witam

Misiek mi coś choruje, dziś jesteśmy do lekarza na 18 zapisani, dodatkowo ja wczoraj miałam temp 39, ale szybko sobie ją zbiłam. W pracy istny młyn, wiec l4 nie brałam i na 4 ipupromach max jakoś dotrwałam do 15. Jakby tego mało było to mi się ząb 4-ka ukruszyła, tzn złamała, a do dentysty dopiero na 13-go mam i muszę czekać bo terminy są pozajmowane i nie przyjmnie mnie wcześniej. Śmiesznie teraz wyglądam, bo jak się uśmiechnę, to mam szpare między zębami. Młody jeszcze dowodzi, myślałam że przynajmniej po pracy trochę odpoczne, ale nie przy nim. Normalnie dziś mam jakiś pechowy dzień.

Larvunia- wiem że dużo ogłoszeń z mieszkaniami jest na tablicy na Sikorskiego.

kroma- ja Cie podziwiam , bo chyba lepiej mieć bliźniaki niż dzieci rok po roku. Bliźniaki przynajmniej na tym samym poziomie rozwoju, a tu jedno co innego chce,dla drugiego też trzeba znaleść chwilę. Ja mam w domu jednego, ale czasem z nim nie daje rady, jakbym miała jeszcze niemowlę, to chyba bym już całkiem osiwiała.

Ostatnia edycja:
aneteczka wspolczuje, duzo zdrowka dla was obojga
kroma no ja tez mam duzy przedpokoj chyba 8m wiec jest spory musimy zrobic remont i dac inna szafe i bedzie wiecej miejsca albo polaczymy przedpokoj z kuchnia i pokojem

Ja właśnie skończyłam jedną aukcje wystawiać, myślałam, że się pochlastam. Tworzyłam sama gotowy szablon dla Męża, żeby miał profesjonalnie i co chwilę miałam jakieś błędy, nie wiem kto to wymyślił ten język HTML, chyba sobie ściągnę Corela.

Aneteczka, biedne te chore maluszki, ja też choruje i współczuje jak maluchy się męczą. Też ostatnio myślałam, że lepiej by było jakby obydwoje były na tym samym etapie. ALe ze wszystkim można sobie poradzić, już się przyzwyczaiłam. Trochę zarosłam :-), bo nie mam czasu na siebie, ale jak cyca zabiorę to sobie to odrobię. Już zbieram na Orbitreka.

Ciasteczko,
jakby to było moje mieszkanie już bym je przerobiła. ALe nie narzekam, bo i tak mam dużo schowków i nic mi się nie pałęta. Chociaż wolała bym własne, ale ciasne. Ważny dach nad głową.
Ja mam takie dwie duże szafy i to super rozwiązanie. Wszystko idzie tam upchać.

Idę dzieciaki kąpać.

kroma my planujemy remont przedpokoju lazienki i wc od 2 lat ale ciagle kasa idzie na cos innego a taki remoncik to z 10-15tys no ale moze kiedys wkoncu sie zrobi
my tez mamy 2 szafy jedna u nas w sypialny druga w przedpokoju i dzieciaki maja z polkami
a wiadomo swoje to swoje dom mieszkanie cokolwiek

Ja po wizycie. Ciśnienie 150 na 100 i wysoki puls. Zalecenie: hospitalizacja. 3 razy dziennie tabletki na zbicie ciśnienia, a jak po nich nie bedzie lepiej no to jednak cc. Wizyta u gina w środę zobaczymy czy mnie już weźmie do szpitala. Myślę zeby jutro do niego zadzwonic i powiedzieć co u kardiologa, bo dzisiaj go nie było w gw

reklama
smacznego PR ;-)
bedzie dobrze zobaczysz :tak:

my po ksiedzu juz, jakos przezylam ;-) Gadal cos o 4 dzieci :szok:
mlody sie pluska... a mojego nadal nie ma...

milego wieczorka

Do góry