reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Ja ogarnęłam chatę
przetarlam u amelki okno bo całe czarne od tych roztopow i śniego. Ugotowalam zupke, powiesiłam pranie no i łożeczko zrobilam
młoda siedzi teraz i każe sobie karuzele nakrecac. Dzisiaj na 17 ide do kardiologa ze sobą 3 majcie kciuki zeby i u mnie czego nie wykryla bo nigdy nie byłam...
a co tu tak dzisiaj cicho?
Pr nieźle się wziełaś za sprzątanie, to już pewnie "syndrom gniazda"
Trzymam kciuki za wizytę u sercologa! Bedzie okI!
Larvunia ;-)
Daffi zdróweczka dla Julii! Może rzeczywiście to "tylko" trzydniówka? Ostatnio slyszalam, że w m-czu panuje wirusówka typu sranko i żyganko.... I aż strach
Madzia, ja tez sprzątalam dzisiaj. Miałam okna myć ale nie mam ręczników papierowych, a nimi mi się najlepiej myje...
My własnie po spacerku. Fajnie tak słonecznie i ciepło. Młoda się wylatała a teraz Nesqika wafelka wciegneła chyba w pół minuty
Ciacho fajnie że imprezka rodzinna się udała!
Megi super, że dziś masz wolne. Odpoczniesz od dzieciaczka. a powiedz, grzeczny? ile ma lat, bo jakoś mi umknęło.... No i jak się z Zuźką dogadują?
Ja kurcze czekam cały czas na tel z tej firmy.....BOSZZZZ niech zadzwonią no!!!
Spadam jakąś kawusie machnąć, któraś z Was ma ochotę?
Pr nieźle się wziełaś za sprzątanie, to już pewnie "syndrom gniazda"
Larvunia ;-)
Daffi zdróweczka dla Julii! Może rzeczywiście to "tylko" trzydniówka? Ostatnio slyszalam, że w m-czu panuje wirusówka typu sranko i żyganko.... I aż strach
Madzia, ja tez sprzątalam dzisiaj. Miałam okna myć ale nie mam ręczników papierowych, a nimi mi się najlepiej myje...
My własnie po spacerku. Fajnie tak słonecznie i ciepło. Młoda się wylatała a teraz Nesqika wafelka wciegneła chyba w pół minuty
Ciacho fajnie że imprezka rodzinna się udała!
Megi super, że dziś masz wolne. Odpoczniesz od dzieciaczka. a powiedz, grzeczny? ile ma lat, bo jakoś mi umknęło.... No i jak się z Zuźką dogadują?
Ja kurcze czekam cały czas na tel z tej firmy.....BOSZZZZ niech zadzwonią no!!!
Spadam jakąś kawusie machnąć, któraś z Was ma ochotę?

kroma
Fanka BB :)
Witaj ja teraz wynajmuje chatkę, udało mi się znaleźć dość tanio 80 mkw na Piaskach. Musisz codziennie oglądać oferty, bo zawsze może coś nowego się pojawić w atrakcyjnej cenie. Ja obserwowałam przez m-c i za tą cenę co teraz wynajmuję to chcą za czterdzieści pare mkw. Ja szukałam przez ogłoszenia na necie. Myśmy się targowali, bo ceny są wygórowane.dziewczyny szukam mieszkania do wynajecie w gorzowie... jakby ktoras cos gdzies slyszala to dajcie znac, aby nie drogo bylo![]()
Dafi- moze rzeczywiskie 3 dniowka?
Magda mi tez posprzątaj bo my dopiero wstałysmy
kurde młoda tak zainteresowana lozeczkiem ze lalki już tam spały, i ona nawija jak to ona bedzie braciszka na opa brała kurde boję sie ze moze jej taki pomysł do głowy strzelić
Mój już parę razy dostał po głowie i zabawki mu daje. Na ręce na szczęście nie bierze, bo by było ciężko.
Daffi mojej też temperatura nawraca, nie ma takiej wysokiej już. U nas to angina. I zęby też jej wyłażą, ma katar.
Niech ci maleństwo zdrowieje.
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
hej laseczki,
kroma to ladny metraz wynajmujecie
ja dziasiaj chatke posprzatalam zajelo mi to troche, do tego pranko rozwiesic i zlozyc drugie itp. ale na 2 dni bedzie spokoj
kroma to ladny metraz wynajmujecie
ja dziasiaj chatke posprzatalam zajelo mi to troche, do tego pranko rozwiesic i zlozyc drugie itp. ale na 2 dni bedzie spokoj
Ostatnio edytowane przez moderatora:
C
ciasteczko
Gość
kroma bo tak to juz jest ze balagani kazdy ale jak do sprzatnia to nie ma nikogo

my mamy niezbyt duzy metraz cos nieco wiecej niz 50m ale nie jest zle, 3 pokoje sa i to nie takie male

my mamy niezbyt duzy metraz cos nieco wiecej niz 50m ale nie jest zle, 3 pokoje sa i to nie takie male
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
My mamy 38 metrów i bałagan ciągle większy niz w dużym mieszkaniu bo tu sie cos położy tam i już bałagan. Ja już mam dzisiaj dość młodej ciągle cos wymysla i jeczy. Teraz wzięła parasol i łazi z nim po domu bo według niej deszcz pada i ona idzie z parasolem do babci amm.
Kroma ciężko z takimi dzieciaczkami co nie a u ciebie jeszcze mniejsza różnica wielu
Kroma ciężko z takimi dzieciaczkami co nie a u ciebie jeszcze mniejsza różnica wielu
Podziel się: