reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam sie ija!
2 godz w spzitalu czekalam na przyjecie!
Julka w nocy doistala goraczki i tak do teraz utrzymuje sie na poziomie 39 stopni!!!
a lekarz pwoiedzial ze ma najpierw na glowie oddzial i to jets najwazneijsze a jesli nie ma zagrozenia zycia to mamy czekac!
mam malej podawac ten pulneo, psikac do noska choc katarek niby byl a nie ma!
do tego dostala difergan...
ale jutro sama ide zrobic badanie moczu.. moze znow jakas infekcja!
mała miala jakies najacze sny ! plakala i tak strasznie oddychala jakby sie czegos bala! nie moglam jej z tego wybudzic!
poprosilam lekarza o ponowne ystawienie recepty na leki na zaparcia i wykupilam!
jestem ciekawa kiedys sie to skonczy! ja nawet zaszczepic jej nie moge!!!

reklama
Witaj Dafii. Bieda twoja mała, szkoda dzieciaków jak tak się męczą. Najgorzej jest jak się rozchorują na weekend, w szpitalu, nie mają obstawy i jeden lekarz robi 24 h. Więc nie śpieszy im się do pacjentów. Moja mała też miała 39 i wiem jak dziecko się męczy wtedy z majakami. Moją ktoś trzymał w nocy i wołała puść. Na szczęście już nie ma gorączki i teraz odsypia. Mam nadzieje, że u twej małej to tylko przeziębienie. Taka pogoda teraz wszyscy chorują. Jak nie mróz -12, to teraz chlapa i śligo, aż nic się nie chce.

ja juz nie wiem co lepsze. osluchowo jest czysta gardlo rowniez. a temp taka wysoka od zebow nie wiem,.. moze to trzydniowka albo inekcja drog moczowych!
poszlam dzis do szpitala bo stwierdzialm ze lepiej dzis jak taka goraczka sie pojawila niz do przychodni gdzie duzo dzieci chorych i naprawde moglaby cos podlapac powazniejszego!

w takim razie zdrowka i twojej.
jula sobie siedzi i bajki oglada... jest taka grzeczniutka ze jej nie poznaje!

Może dopiero coś się wykluje :) Niech ogląda i zdrowieje :) A moja coś łobuzuje ostatnio, bije mnie i wszystkich na około. Jakiś ma bunt 2 latka, a ja mam już moje nerwy ledwo na wytrzymaniu. :wściekła/y:

kroma moja to dzis dala popis w szpitalu jak czkealismy na lekarza.. na poczatku slicznie siedziala na kolanach gadulila bo byl jeszcze tak ipan z dziewczynka... popisywala sie i takie niesmiale minki robila... pozniej sie zaczelo! uciekala nam wchodzila po schodach! nawet nie wiedzialam ze juz potrafi wchodzic na nie:D:D:D:D
a na koniec placz i nerwy! wchodzila mi na kolana zaraz sie rzucala ze chce zejsc szla do M i tak samo! az wzial ja na krotiki spacerek po szpitalu to sie uspokoila pozniej chciala do mnie i mi zasnela na ramieniu!
a po 10 minutach zostalismy przyjeci co jej sie nie spodobalo bo trzeba bylo troche rozebrac w gardlo zjarzec i co najwazniejsze zbudzic jej sen!

bry....witam sie juz z domu...

kaca mam straszliwego....NIE PIJE WIECEJ ALKOHOLU!!!!!!!!!!!

Aga sorrki ale zawinelismy sie juz do domu ok 13. dosyc juz miałam.....;)

Ale zapraszamy do nas;)

reklama
Do góry