reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam
my niedawno do domu sciagnelismy, 85 urodziny mojego dziadka swietowalismy, torta zrobilam z brzoskwiniami dobry byl mniam:-)
daffi wspolczuje moze jakas infekcja a mloda nie boli jak siku robi, bo zazwyczaj tak jest przy zapaleniu drog moczowych

reklama
jakiej kontroli?
czekamy na wymaz z noska na tel i wizyte do pulmologa mamy na 28 , bo musi byc minimum tydzien po sterydach ... i jakies testy bedzie mial robione...
katar zniknol calkowicie, kaszel ma ale tylko z rana i wieczora, jak zawsze miedzy hcorobami :confused2: Ale dzieki za pamiec ciacho :tak:

witam
my niedawno do domu sciagnelismy, 85 urodziny mojego dziadka swietowalismy, torta zrobilam z brzoskwiniami dobry byl mniam:-)
daffi wspolczuje moze jakas infekcja a mloda nie boli jak siku robi, bo zazwyczaj tak jest przy zapaleniu drog moczowych

nietstey nigdy przy zapaleniu nie pokazala ze ja boli gdy robi siusiu i teraz etz sie zachowuje normalnie... teraz ma 39.4.. jest cala rozpalona a okladow nie chce dac sobie zrobic.

Dafi- biedna jula:( a czopki tez nie pomagają?
Future- odpoczywal
a pod tym kupcem nic nie było ciekawego tylko sie zmęczylam i młoda tez sie wymeczyla. Potem pawel po nas przyjechał. I zabralismy od rodziców lozeczko i już stoi skrecone. Musze do wanny i spac bo nie mam jakoś sily a mały albo ma cały czas czkawke albo nie wiem co on tam trenuje

Hej;)
katgen ja po kacu też mówię "nigdy więcej" a potem i tak piję jak inni piją heh:-D
daffi współczuję męczarni z Julką, wytrwałości i zdrowia!!!

My dziś na urodzinkach mojej kumpelki byliśmy ale torta się najadłam mniammmm:) Jutro mam wolne od pilnowania seriale w spokoju obejrzę:))
miłego wieczorku;)

reklama
witam
za niedlugo smigam do lekarza z daw,ale szczerze to nie mam sil go targac z 3 pietra i potem na gore jeszcze wozek z piwnicy bo sama ledwo zyje:baffled::baffled:

Do góry