reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Dobry wieczór
daje znak ze nadal 2 w 1
marzenka21
Fanka BB :)
hello
wpadlam tylko napisac ze rozlozylo nas na maxa

masakra ja juz chce byc zdrowa,w pon idziemy do lekarza
wpadlam tylko napisac ze rozlozylo nas na maxa

masakra ja juz chce byc zdrowa,w pon idziemy do lekarza
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
bry
bry
wystawilam pare torebek...
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
wystawilam pare torebek...
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
widziałam torebki, fajne, moze sie skusze
podoba mi sie ta brazowa z koralami na rączce... ja tez wystawiłam troche rzeczy. gaciorki meskie
i nie tylko.
reklama
kroma
Fanka BB :)
Witam, widzę, że jakaś epidemia, wszyscy chorzy. Mnie ciągle trzyma, sam syrop nie pomaga, a do lekarza jakoś nie chce mi się iść i czekać w kolejkach.
Witaj Larvunia, fajne torebki, ja niestety nie jestem torebkowa, nie mam w sumie, tylko jakiś worek. Jakoś nie lubię damskich gadżetów, nie nosze zegarków, ani łańcuszków, mam tylko obrączkę.
Widzę że masz własny szablon, ja właśnie się męcze, bo muszę wystawić aukcje, mężowi na firmę i zawsze mieliśmy te proste z allegro, a teraz bym chciała taki profesjonalny, tylko, jakoś nie załapuje wszystkiego w tym języku HTML, a spróbuje tym programem co ty masz. łatwo się robiło, bo ja już przetestowałam dwa programy i zawsze coś jest nie tak.
Witaj Larvunia, fajne torebki, ja niestety nie jestem torebkowa, nie mam w sumie, tylko jakiś worek. Jakoś nie lubię damskich gadżetów, nie nosze zegarków, ani łańcuszków, mam tylko obrączkę.
Widzę że masz własny szablon, ja właśnie się męcze, bo muszę wystawić aukcje, mężowi na firmę i zawsze mieliśmy te proste z allegro, a teraz bym chciała taki profesjonalny, tylko, jakoś nie załapuje wszystkiego w tym języku HTML, a spróbuje tym programem co ty masz. łatwo się robiło, bo ja już przetestowałam dwa programy i zawsze coś jest nie tak.
Podziel się: