reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej dziolchy !!
smile.gif

ja dzis od rana sprzatam
rozebralismy choinke,pochowalalam ozdoby swiateczne
i musialam kurze powycierac bo juz sie troche tego osiedlilo a ze slonko swieci to widac bardzo...
ale teraz chwile odsapne i ide jeszcze okno umyje bo brudne ze szok !!
a po obiadku jedziemy do znajomych na kawusie
smile.gif

u nas dzis cieplutko jest 15 stopni
eek.gif
nie wiem czy to wiosna juz idzie
tongue.gif
:-D
tylko wiatr wieje troche...:tak:

no nic milego dnia wam zycze !!!

witam

ja nie lubie tej pogody:wściekła/y: a moze ona nie lubi mnie.... bo jakos zebrać sie nie moge tylko spać mi sie chce...

a ja napisalam ten referat ale mnie reka boli bo mam popuchniete palce i rece mi dretwieja wiec bylo ciezko.. juz ogranelam kuchnie zmienilam w koncu rybie wode jeszcze musze poodkurzac i wystraczy na dzis;p bo znow mnie cos kluje mlody sie pcha z glowa i wydaje mi sie ze rozwrcie troche poszlo...

oj Agu ja mam to samo.
Niby słońce swieci ale taką mam handrę ze nie wiem. Zła chodzę i podminowana nie wiem czym od rana...

kur%$# wieszałam pranie, a mam suszarke nad wanna, a obok taka połke z kosmetykami i zachaczyłam praniem i spadł mi perfum K który obił mi róg wanny i odpadła farba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nosz co za dzien!?

reklama
Katgen- ja kupywałam takie w sprayu do wanny i chyba w castoramie ale pewnie w sklepie z farbami tez bedzie.

Ania- biedna ty ja ostatni tydzien z Zonią miałam wrazenie że mam juz jej głowke pomiedzy nogami a taki nacisk na miednice że łaźić nie mogłam no życze szczęśliwego i szybkiego rozwiązaniia bo teraz to juz meka.

A Katgen fotem masz za.. biaszczą ;-)

A miałam jeszcze napisać że bezdomni zostaniemy bo nasze mieszkania są na sprzedarz :-)

Ostatnia edycja:
Do góry