reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
PR ja nie mam pojecia...

nietomna jestem jakas... 3 razy do kuchni wchodzilam i nie wiem po co...
pranie skladalam z suszarki godzine... co chwile przerywalam by slaniac sie bezsensu po mieszkaniu... masakra dzis jakas ze mna...
tez tak dzis macie?

musze kawe sobie walnac bo nie dotrwam do obiadu :sorry2:

mi sie wydaje, ze w diagnostyce, ale moze zadzwon do nich?
ja 2 godziny składałam choinke i paliłam każda gałązke w kominku hehhe. koniec swiat. i mikołaja trzeba schowac.
aha, a gałęzie obcinałam sekatorem do pazurków dla moich kundli. ;)

Hello w poludnie !!!:tak:
ja zaliczylam maly spacer
teraz gotuje kasze do obiadu do sosu...
i piecze mi sie murzynek cos mnie naszlo,mam zamiar go przelozyc kremem tiramisu zobacze co z tego wyjdzie :tak::-)
teraz sie rozpadalo u nas...

widze ze wszystkie rozbieracie choinki
ja tez sie jutro zabieram za to...
a moja tesciowka to trzyma choinke az do 2 lutego do swoich imienin eheh :tak:
ja mam sztuczna takze sie nie sypie ale juz patrzec na nia mi sie nie chce...
u mnie na gg tez cos pochrzanione z tymi urodzinami
pokazuje ze ktos ma dzis urodziny co wcale nie jest prawda :baffled:

no nic zycze udanego leniwego popoludnia i uciekam !!:-)

pr- mnie lekarz pobrał, ale ja chodziłam prywatnie na dworcową a tam labolatorium też mają, nie jestem pewna ale chyba w szpitalu w labolatorium też mogą Ci zrobić, trzeba byłoby zadzwonić i się spytać.

Ostatnia edycja:
larvunia- ja tez dzisiaj jakas nie do zycia jestem snuje sie jak jakies zombi, bylam w biedronce, cieplo na dworze ale wszedzie mokro.... obiad juz upichcialam i nawet zjadlam, chociaz cos mi do rana na zoladku stoi;/

witam
ja tez dzisiaj jestem padnieta, pewnie przez pogode, a na dworze masakra z chodnikami idzie sie utopic:dry:
ale jestem happy auto odpalilo czyli pewnie elektryka zawilgotniala,
aneteczka ale to jest to auto co rok temu zmienilismy, tyle wpakowalismy ze juz nie oplaca sie zmieniac
ania podzwon gdzie robia takie badanie ale jakby mial robic ci twoj gin to by ci powiedzial wiec pewnie gdzie indziej sie to robi

fuck fuck fuck...
wlasnie z dworu wrocilam, chce ziemniaki na gaz wstawic i co.. gazu nie ma :dry:
no pieknie nawetg kromki chleba w domu nie ma...
dobrze ze przed spacerem mlodemu rosolek przygrzalam.
no ale co z nowu musimyh sie ubierac i isc na dwor do sklepu po chleb chociaz mpj nie wiadomo o ktorej wroci... grrrrr....
mam jakis zly dzien dzisiaj :baffled:

future choc i po moja choinke, kisi sie na balkonie i czeka na lot do smieci ;p

Ostatnia edycja:
larvunia a wy macie gaz butlowy?
ja tak mialm po swietach coprawda gaz byl ale w lodowce takie pustki ze nawet na sniadanie nic nie bylo
a wiecie moze po ile sa wozki dla lalek w takich zwyklych stacjonarnych sklepach?
do przedszkola potrzeba mamy fundusze tylko nie chcemy wydac 150zl na wozek

reklama
Do góry