reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ze niby w razie W jak ja bede zarazona zeby mnie zdazyl przed porodem przeleczyc.. ale to podobno tydzien choduja to i tak nie ma szans zebym mu na kolejna wizyte - w srode przyniosla wyniki...

to pomyslal w pore:baffled:, zamiast zrobic to z miesiac temu, a to jest jakas niestandardowa praktyka w ogole, chyba ze teraz wszystkie ciezarne robia tki wymaz i kazda lecza?

taaa pewnie tylko prywatnie tak jak i mnie trraz w pore skierowal do kardiologa, to mowie ze teraz ie nigdzie ni zapisze bo sa terminy to mi kazal isc na dol do medisona prywatnie bo tam nie materminow nosz kurrrr

bo to sie nazywa nakrecanie sobie nawzajem klientow, to juz jest przegiecie, zwlaszcza ze do goscia chodzisz prywatnie
nie ma to jak zarobic na ciezarnych a wiadomo ze dla dobra dziecia zrobi sie wszystko

uciekam bo musze posprzatac i siebie doprowadzic do ladu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc...
wiecie jak mnie zmoglo...
pisalam rano z ciachem i mowie sobie a poloze sie na troche bo ta glowa mnie zaczynala bolec i nie wiem kiedy zasnelam :szok:;-)
dopiero co mlody mnie obudzil ze chce kanapke :sorry2:

Witam

Ciacho- toż ty majątek na ten samochód wydajesz, może czas pomyśleś o jakieś zamianie na inny, chyba szlag by mnie trafił jakbym dodatkowo na auto musiała 15 tys wydać

Ania Pr- wiem że posiew na paciorkowca robi się w ostatniej fazie ciązy, ponieważ jeśli ty go masz to zarazisz dziecko i może wtedy dojść u niego do wystąpienia sepsy. Jeśli w porę to wykryją dostanie dziecko od razu po urodzeniu antybiotyk i problem z głowy. Ja też miałam robiony ten posiew w 37tyg ciąży. Pamiętam , że jednej mamie na majowych 2009 wyszła ta bakteria i dziecko od razu antybiotyk dostało.
To że dostałaś to skierowanie dabrze świadczy o twoim lekarzu, bo niestety 70% ginekologów nie daje na to badanie skierowania, ale to już całkiem inna bajka
A ja dziś sama w domu:-)m w pracy, młody w żłobku, a ja do 10 sobie pospałam. Teraz śniadanie zjadłam, kawkę pije i czytam co u was

Ostatnia edycja:
reklama
Wita
Dzieki kochane za życzenia ale ja dziś nie mam urodzin pewnie na gg coś źle jest bo ostatnio koledze tez pokazywało urodziny a ma w wakacje.

Za to moj P. sie ucieszył że mozna impreze dziś robić :-)

Moja Nati u babci a Zonia właśnie wstała i zaraz jade kilka spraw załatwić.

Katgen- trzymam a brzuch mnie aż z nerwów boli choć nie mam pojęcia o co chodzi ;-)

Do góry