reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam,
Ciasteczko ja kupowałam małej i są różne ceny wózków, najtaniej to chyba był po 60 zł a my kupiliśmy za 80 zł.
A ja chora, mam zapalenie gardła, łamie mnie w kościach i nie mogę nic brać, bo karmię piersią, tylko syrop. Moja mała też chora, anginę ma, na szczęście mały zdrów :)

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja w parku 111, tam też do 18, ale z Hello Kitty tam nie mieli, jeszcze w kupcu mają dłużej otwarte, albo w Askanie i tam mają zabawki z kolekcji Hello Kitty, tylko nie wiem jak z cenami. W Tesco, nie wiem czy są wózki. Jak ja szukałam to akurat nie było.
A ten z Hello Kitty jest super :)

Ja bym brała ten, mój jest podobny, tylko że szmaciany i trzeba go prać,a ten wydaje się stabilniejszy, nie ma żadnych drutów.

No i byłam....

Agu tak rozmowa o pracę. Wydaje mi się że wypadłam dobrze, ale parę osób było więc...Nie wiem jakie szanse.
Do końca przyszlego tyg. mają się odezwać.

Dziękuję za kciuki!!

smiejcie sie lub nie ale ja zamierzam na przyszla choinke (jak nic sie nie zmieni) podarowac synkowi kuchenke taka z garami itp. Zawsze jak jestem znim w przedszkolu to stoi z jakas dziewczynka i mieszaja tam w garach ;-) lubi to. Moze bedzie kucharz :-D Fajnie byloby jak dorosnie jakby obiadki mamusi robil hehehehe... albo swoja restauracje otowrzyl jhehehehe sie mi marzy ;-) Ale tak powaznie to on ma juz tyle aut ze przedszkole sie chowa nie jedno, wiec dosc :sorry2:

ja z nowu spalam po poludniu... ale dzien masakra jakas...

edit:
katgen extra ze rozmowa przeszla pomyslnie... bedzie dobrze, badz dobrej mysli ;-)

reklama
Do góry