reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

noooo zeby sie nie okazalo Marcel i Leon :-D

chyba cisnienie skacze dzis co?? glowa zaczyna mnie bolec ;/

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry
mnie bierze jakies chorobsko dopiero wstalismy do tego junkers cos mi sie popsul ttzn woda mi kapie z rur i szumi cos sie rozczelinilo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wode mam zakrecona to jest ok
ciagle cos

bry;]
zyje;p hih
katgen 3 mam kciuki;]
Annes- rowniez zycze 100 lat;]
Apropo samochodu my musimy przeglad zrobic;/ a moj wczoraj przywail w zaspe i zbil reflektor od kierunkowskazu grrrrr... cisnienie mi tak podiosl ze mialam 150/96 a puls 154;/ bo nie napisal wprost ze rozbil reflektor tylko "zrobilem bum autem", potem ojciec z Amelka znow podniesli mi cisnienie ala to juz tak pozadnie. Mloda poszla sie z nim bawic do 2 pokoju w chowanego przyszla do nas i wola dziadek dziadek sienie odzywa, potem przybiega 2 raz i mowi mama, babcia a dziadek spi na podlodze to sie zerwalysmy i biegniemy bo wiadomo czasem moze chwila wystarczyc a oni sie wyglupiaja i dzidek lezy pod koldra na podlodze nosz.... myslalam ze zawalu dostane... mama z reszta tez

larvunia- juz 5 miesiac masakra... ;]

Ostatnia edycja:
ania o ja pierdziu nie mogl twoj normalnie ci napisac ze tylko kierunke poszedl a ty juz o najgorszym pewnie myslalas, ach faceci:dry:
to musicie kupic kierunek bo bez tego przegladu chyba nie przejdzie

ale dziadek z mloda maja pomysly :baffled: a tobie nie wolno sie denerwowac

a ja juz dzwonilm do elektryka i ponoc mamy cos z elektryk ale dopiero jak moj wrocil i podepnie pod kompa auto to sie okaze co jest nie tak dobrze ze wrazie W moge z elktrykiem przez telefon pogadac i dowiedziec sie co jest nie tak

dziewczyny miala ktoras robiony wymaz (posiew) z pochwy w kierunku gronkowca i paciorkowca? bo ginmi kazal zrobic ale nie wiem czy mam isc do niego na pobranie czy mi w diagnostyce to pobiora?

Pr ale przezycia...a potem co sie dziwic ze ciesnienie skacze heh..
ma dziadzio pomysle nie ma co :-):-)

ciacho no to dobrze ze masz takiego elektryka :tak::tak:

ja juz po kawce,odlurzylam wstawilam miecho juz sie pitrasi :tak::tak:
robie schabik w sosie wlasnym :tak::tak:
a potem sru do sklepu....

No to mykam :-)

annes wszystkiego najlepszego !!!

larvunia oj zapitala szybko...:tak::tak:juz 5 hoho...

reklama
ania a poco masz robic taki wymaz? pierwsze slysze o takiej praktyce robiena wymazu jeszcze na takie rzeczy
ja wiem ze dzieci bywaja zarazone gronkowcem w szpitalu z winy personelu ale to juz inna historia

Do góry