reklama
C
ciasteczko
Gość
a jak sie okaze to tez fajnie bedzie maly leoś:-)
kto mi pojdzie i zrob coffee bo mam lenia
?;-)
kto mi pojdzie i zrob coffee bo mam lenia

marzenka21
Fanka BB :)
dzien dobry
mnie bierze jakies chorobsko dopiero wstalismy do tego junkers cos mi sie popsul ttzn woda mi kapie z rur i szumi cos sie rozczelinilo

wode mam zakrecona to jest ok
ciagle cos
mnie bierze jakies chorobsko dopiero wstalismy do tego junkers cos mi sie popsul ttzn woda mi kapie z rur i szumi cos sie rozczelinilo

ciagle cos
C
ciasteczko
Gość
marzenka wspolczuje, zdrowka zycze, widze ze ten piatek to nie 13 ale niezbyt udany

przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
bry;]
zyje;p hih
katgen 3 mam kciuki;]
Annes- rowniez zycze 100 lat;]
Apropo samochodu my musimy przeglad zrobic;/ a moj wczoraj przywail w zaspe i zbil reflektor od kierunkowskazu grrrrr... cisnienie mi tak podiosl ze mialam 150/96 a puls 154;/ bo nie napisal wprost ze rozbil reflektor tylko "zrobilem bum autem", potem ojciec z Amelka znow podniesli mi cisnienie ala to juz tak pozadnie. Mloda poszla sie z nim bawic do 2 pokoju w chowanego przyszla do nas i wola dziadek dziadek sienie odzywa, potem przybiega 2 raz i mowi mama, babcia a dziadek spi na podlodze to sie zerwalysmy i biegniemy bo wiadomo czasem moze chwila wystarczyc a oni sie wyglupiaja i dzidek lezy pod koldra na podlodze nosz.... myslalam ze zawalu dostane... mama z reszta tez
larvunia- juz 5 miesiac masakra... ;]
zyje;p hih
katgen 3 mam kciuki;]
Annes- rowniez zycze 100 lat;]
Apropo samochodu my musimy przeglad zrobic;/ a moj wczoraj przywail w zaspe i zbil reflektor od kierunkowskazu grrrrr... cisnienie mi tak podiosl ze mialam 150/96 a puls 154;/ bo nie napisal wprost ze rozbil reflektor tylko "zrobilem bum autem", potem ojciec z Amelka znow podniesli mi cisnienie ala to juz tak pozadnie. Mloda poszla sie z nim bawic do 2 pokoju w chowanego przyszla do nas i wola dziadek dziadek sienie odzywa, potem przybiega 2 raz i mowi mama, babcia a dziadek spi na podlodze to sie zerwalysmy i biegniemy bo wiadomo czasem moze chwila wystarczyc a oni sie wyglupiaja i dzidek lezy pod koldra na podlodze nosz.... myslalam ze zawalu dostane... mama z reszta tez
larvunia- juz 5 miesiac masakra... ;]
Ostatnia edycja:
C
ciasteczko
Gość
ania o ja pierdziu nie mogl twoj normalnie ci napisac ze tylko kierunke poszedl a ty juz o najgorszym pewnie myslalas, ach faceci
to musicie kupic kierunek bo bez tego przegladu chyba nie przejdzie
ale dziadek z mloda maja pomysly
a tobie nie wolno sie denerwowac
a ja juz dzwonilm do elektryka i ponoc mamy cos z elektryk ale dopiero jak moj wrocil i podepnie pod kompa auto to sie okaze co jest nie tak dobrze ze wrazie W moge z elktrykiem przez telefon pogadac i dowiedziec sie co jest nie tak

to musicie kupic kierunek bo bez tego przegladu chyba nie przejdzie
ale dziadek z mloda maja pomysly

a ja juz dzwonilm do elektryka i ponoc mamy cos z elektryk ale dopiero jak moj wrocil i podepnie pod kompa auto to sie okaze co jest nie tak dobrze ze wrazie W moge z elktrykiem przez telefon pogadac i dowiedziec sie co jest nie tak
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
dziewczyny miala ktoras robiony wymaz (posiew) z pochwy w kierunku gronkowca i paciorkowca? bo ginmi kazal zrobic ale nie wiem czy mam isc do niego na pobranie czy mi w diagnostyce to pobiora?
Pr ale przezycia...a potem co sie dziwic ze ciesnienie skacze heh..
ma dziadzio pomysle nie ma co :-):-)
ciacho no to dobrze ze masz takiego elektryka

ja juz po kawce,odlurzylam wstawilam miecho juz sie pitrasi

robie schabik w sosie wlasnym

a potem sru do sklepu....
No to mykam :-)
annes wszystkiego najlepszego !!!
larvunia oj zapitala szybko...
juz 5 hoho...
ma dziadzio pomysle nie ma co :-):-)
ciacho no to dobrze ze masz takiego elektryka

ja juz po kawce,odlurzylam wstawilam miecho juz sie pitrasi

robie schabik w sosie wlasnym

a potem sru do sklepu....
No to mykam :-)
annes wszystkiego najlepszego !!!
larvunia oj zapitala szybko...

reklama
C
ciasteczko
Gość
ania a poco masz robic taki wymaz? pierwsze slysze o takiej praktyce robiena wymazu jeszcze na takie rzeczy
ja wiem ze dzieci bywaja zarazone gronkowcem w szpitalu z winy personelu ale to juz inna historia
ja wiem ze dzieci bywaja zarazone gronkowcem w szpitalu z winy personelu ale to juz inna historia
Podziel się: