reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Katgen- super że poszło dobrze!!

Future- moja nati bawi sie autami i motorami i mowi że nie będzie miła męża (choć mały sąsiad mówi że bedzie jej mężem) tylko motor i siedzi i ogląda zawody jak skaczą na crossach.

Larvunia- mi sie tez ostatnio gaz skończył a ja mam 4 km do "miasta" i śniegu po kolana myślałam że się popłacze a P. w de... ale siostra mnie poratowała

reklama
annes zycie lubi nas zaskakiwac heheh w najmniej odpowiednim momencie :-D z tym gazem mysle...
moj zaraz pojdzie po gaz... dobrze ze ja mam jeszcze ten kombiwar, szybko frytki wstawilam i wazywka i byl obiad na cieplo :-D

mlody wolal ze chce farbami malowac.... marudzil i marudzil.. dobra dalam mu... malowal uwaga max 10 min :shocked2::dry: i mu sie znudzilo. Oj artysta to on nie bedzie.. nie poszedl w mamusie :-D

katgen kup fajna sprawa, moj caly czas chodzi i srobki wkreca wszedzie ;-)

noooooooo chlopaki na spacerku w lesie z psem i pozniej po gaz jada i po chlebek ;-) Mlody moze szybciej padnie :sorry2: po swiezym powietrzu ;-)

ja chce WIOSNE!!!

Witajcie dziewczyny !!! Coś się troszkę "zawiesiłam" i nie odzywam , ale ogarnął mnie jakiś totalny brak weny połączony z mega kiepskim nastrojem... i czekam aż mi to przejdzie, ale chyba jeszcze sobie troszkę poczekam....:sorry2::-(
FutureMummy witam Cię! Ha, widzisz, poczytałam parę Twoich postów i stwierdziłam że wyczuwam w Tobie coś z "artystycznego duszka", a tu na koniec piszesz że jesteś po edukacji artystycznej:-D:-D:-D Mam nosa;-)
Ania PR a Ty jeszcze się turlasz :-D Wytrwałości i sił Ci życzę na te "ostatki"!

A my jutro jedziemy na 3-cie urodzinki do mojego chrześniaczka, do Szczecina.

Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku!!!! Spokojnej nocy

reklama
Do góry