reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

uwierz mi ze nie tylko Ty duzo na auto wydajesz... ale cos za cos prawda :sorry2: My bardzo duzo jezdzimy... i na glowie dwa samochody...
Ciacho glowa dop gory ;-)

reklama
Dzien dobry:-):-)
mloda pojechala do szkoly
a mlody jeszcze spi ten to ma spanie ostatnio i szkoda mi go obudzic do przedszkola
ale od poniedzialku idzie...:tak::tak:
jakos zimno mi w chacie zaraz ide walne sie jeszcze do wyrka :-)

larvunia fajnie ze juz koniec ze sterydami mam nadzieje ze teraz bedzie juz dobrze :tak:

ciacho wspolczuje z tym autem tak to juz jest,auto to istna skarbonka ....nic nie poradzisz...

Pr fajnie ze dalas jakis znak :-D:tak:..dobrze ze jeszcze sie kulasz hehe...

uciekam wpadne pozniej ide pod kolderke do synka :-)

no ja wiem ze nie tylko ja ale jakbys wydala na naprawy 15tys w ciagu roku to by cie trafilo
ze znowu cos:-(
moj m ostatnio tez duzo jezdzi po 200km dziennie
madzia ja tez mialam sie polozyc spac ale juz mi sie odechcialo

na dzien dzisiejszy Kalinka... ale znajac mnie wszystko moze sie zmienic ;-) w przeciagu miesiaca juz 3 razy zmienialam imie :-D
No al etym razem i mezowi pasuje, wiec moze tak zostanie ;-)

edit:
wiecie ze dzis 5 miesiac mi sie zaczol :szok: ale czas ucieka...

Ostatnia edycja:
reklama
czyli jakis dobry trop Wam podsunelam:-) dobrze ze obojgu Wam sie podoba
wsumie jak na rodzenstwo fajnie by brzmialo kalinka i marcel:-)

Do góry