reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
bylismy u rodzicow potem u tesciow a potem mloda okupowala komputer... dzieki za troske laski ;] kochane jestescie;] jak cos sie zacznie napisze dp niusski albo daffi bo mam do nich nr;]

niuskaa i ja mocno wierzę że terapia przyniesie Wam ponowne szczęście i miłość:tak:
AniaPR trzym się ;-)

Ja na moment pokazać się że żyję:-D

dobranoc

hej,
Dzień Dobry!

My z Izku o 9.30 wstałyśmy;) Ale fajnie! :)

Piękne słoneczko idziemy zaraz na spacerek :)

Miłego dnia!!!
Katgen jaki avatar:-)

Witam się ;0
Wpadam na sekunde bo przeczytalam o wózkach -ja dla mojej Amelci miałam zwykły Raf-Polu - duże popmowane koła - coś podobnego do Frucia i byłam meega zadowolna, bo jeździło się nim jak tandemem w śniegu, po polu - wszędzie bez większych przeszkód. Namawiałam brata, żeby kupił ten sam ale on nowoczesny i wogóle musi być modny - Jedo 4 ds czy jakoś tak - skrętne koła - dwa przednie mniejsze itp i co ??? teraz mała nie może na spacer wyjść bo wózek nawet na zablokowanych kółkach nie ujedzie po śniegu - bratowa się męczy z nim i wkurza i stwierdziła, że woli małą w foteliku nosić jak wózkiem wyjechać - A MÓWIŁAM ... :)
POZDRAWIAM !

ja też miałam najzwyklejszy baby lux Adbora i sprawdził sie rewelacyjnie nawet zima w lesie ( bo tak na spacery z Oliwką wychodziłam)

no i przyjrzałam się bliżej Pannie Oliwii D. - słodka niunia. i taka drobniutka, może moja taka bedzie ;) i ma takie wielkie brązowe oczki no...tfu tfu ale pikna babka rośnie. z Marcelem ją zeswatamy hehe...

miód na moje serce .. DZIĘKI

powiedzial ze na 200procent, no i na zdjeciu mi zanzaczyl "szparka" ale ja tam nic nie widze...
chodze do hipokratesa do rybskiego. zawsze do niego chodzilam i nie chcialam zmieniac, chociaz opinii na jego temat jest wiele.

też chodziłam na usg do rybskiego w pierwszej cięży i mialam identyczną adnotacje na zdjęciu:-)

wlasnie wrocilam ze spacerku...
ale pogoda :baffled: niby cieplo, ale slizgo jak nie wiem.. tam gdzie piachem posypali to tez noge idzie skrecic, mlody co chwile na ziemi lezal, na szczescie mam smieszka i smial sie z tego :sorry: i mowil "Nie ma zajaca" :-D
Ja na plaskich butach i tez pare razy bym lezala... zmarzlina na ziemi normalnie...
ale dotlenieni chociaz ;-)

ślizgawka do dopiero dzisiaj jest - nie polecam nikomu spacerów. Ledwo do pracy dotarłam.

Moj maz pojechal do sklepu (czarnecka ma otwarte ;))

ona prawie zawsze ma otwarte ;-)

bry z rana ;-)

asienka no z rana to mezus dzis z psem wlasnie poszedl i zaraz jedzie do pracy. Ale my w poludnie idziemy z psem, mam nadzieje ze sie chodniki polepsza i nogi nie skrece :dry:

ide sniadanko robic, MILEGO DNIA :-)

edit:
ciacho patrzac po allegro widze ze spac nie mozesz ;-) hehehe , ale dziekuje :*

Ostatnia edycja:
witam
larvunia nie to ze nie moge spac ale ja juz na nogach po 5 a ze musialam cos srawdzic to i tam zajrzalam:-D
mnie dzisiaj trafi z tym autem, moj chcialam jechac a rano a nie mogl odpalic, dobrze ze kumpel byl to pojechali jego ale juz czuje ze szykuje sie jakis kolejny wydatek tylko pytaie co jest nie tak...?:dry::wściekła/y:

ciacho hejjj
nie wiesz ze auta to skarbonki... nas tez czeka naprawa... :dry:
ale to dopiero jak z mlodym do lekarza bede jechac...
Wczoraj ostatni raz starydy podawalam mlodemu, ale sie ciesze :-D

reklama
to fajnie ze wczoraj ostatni raz, oby juz wszystko bylo ok, trzymam kciuki,
ale zawsze jak jest auto najbardziej potrzebne to wtedy sie spuje, ono w ogole nie chce odpalic a 2 dni temu nie bylo problemu:wściekła/y: a wkurza mnie bo juz tyle wydalismy ze glowa mala

Do góry