reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Ania tam mozna tez prywatnie zrobic tylko nie wiem ile kosztuje bo ja mialam na nfz wszystkie badania robione. Wiem bynajmniej ze w diagnostyce jest drozej niz na drzymaly. Aha i wyniki sa juz tego samego dnia jak pojdziesz zrobic je rano :) z tym ze glukoze akurat przekazali odrazu lekarzowi, ale morfologia albo mocz to szlam sama odbierac.

Dziękuję dafi:)a co tam u was wogóle słychać? niuska to tam pójdę we wtorek a powiedz czy na ta glukozę trzeba naczczo? Czy po śniadaniu bo mi kazał po lekkim śniadaniu i ze niby tylko raz pobieraja a nie 2 tak jak mi z amelka

Ostatnia edycja:
Dziękuję dafi:)a co tam u was wogóle słychać? niuska to tam pójdę we wtorek a powiedz czy na ta glukozę trzeba naczczo? Czy po śniadaniu bo mi kazał po lekkim śniadaniu i ze niby tylko raz pobieraja a nie 2 tak jak mi z amelka

mi lekarz kazal naczczo i ewentualnie gorzka herbate albo wode pic. Pobieraja 2 razy na gluzkoze. Raz przed podaniem gluzkozy pozniej sie czeka godzine na poczekalni i 2 raz pobieraja wtedy krew.

u nas nic ciekawego! pracuje, z julka mam problemy do tego zawiodlam sie na osobie na ktorej myslalam ze nigdy zawiezc sie nie da i chyba dlatego juz tu nie wchodze zbytnio...

reklama
Do góry