reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam mamusie !!!
ja dzis zabiegana,pol dnia sprzatalam po malowaniu..ale juz koniec pokoj Hani prawie gotowy jutro tylko baldachim zawiesic i obrazki....
nawet posciele popralam i takie tam....
Szymon spi,Hania jeszcze buszuje :-D...mezus w pracy do 23 znow....
kurka zab mnie boli a ja tak boje sie dentysty ze sila mnie nie zaciagna..juz wole isc do gina :-D:-D

marzenka to juz zaraz ten wielki dzien u was,super :-)
a co z beti czemu jej nie widac juz kilka dni??
Befatka pochwal sie swoim dzielem zdolna jestes :-)
Larvunia jak tam u was?wszystko ok?jak w pracy?

poskacze po necie i spadam do wyrka,jutro pokaze wam fotki pokoju jak chcecie....
a teraz mowie dobranoc mamusie:-)

Madzia-pewnie ze chcemy pochwal sie kochana.
U mnie to troche potrwa bo co sie zdarza rozlozyc ze swoim sprzetem to sie mala budzi a przy niej nie maluje bo nie chce zeby wdychala smrodek farb.
Dobranoc kochane

befatka odkad urodzilam Marcelka to nie palilam pelna para jak przed ciaza. Popalalam do polowy wrzesnia...i od tego czasu nawet jednego maszka nie mialam w plucach. I wiesz nawet mnie odrzuca jak poczuje od mojego faje :sorry2: Aaaaa...zaczelam popalac jak wrocilam do pracy no i do wrzesnia 2008, czyli popalalam jakies 6.5 miesiaca.
magda... no prosze do dentysty to nie pojdzie no prosze... przyjemnosci sie chce no "ginia" jej sie chce :-D heheheh... zartuje. ALe wiesz co ja tez ich nienawidze i najsmieszniejsze jest to ze ostatnio to ja w liceum bylam u dentysty :huh: i to chyba w 1 klasie :sorry2:

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki w koncu ma labe wszystko zrobione kawa stoji moge posiedziec
smile.gif
smile.gif
dopiero co wrocilam z szymkiem i hania z przedszkola wszystko dzis w locie
smile.gif

pokoj gotowy wrzuce wam fotki ale na zywo lepiej kolory wygladaja,wszystko jest tylko po wyplacie dokupie pare naklejek i kosz na zabawki
smile.gif

boje sie tylko zeby szymon nie pociagnal i nie zerwal baldachimu bo nic z niego sie nie zostanie jest cienki...

oto pokoik :-)

Załączniki

• zdjecie 003.jpg
    zdjecie 003.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 24
  • zdjecie 004.jpg
    zdjecie 004.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 26
  • zdjecie 005.jpg
    zdjecie 005.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 25
  • pod daszkiem.jpg