reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Czesc laseczki
Madzia ja wlasnie próbuje juz 2ga godzine uspic mojego babola i nic czyzby dziec wyeliminowal popolódniowa drzemke???:-:)-:)crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2:
Heeeellllllppp!!!

no widzisz nic na sile kochana :tak::tak:
moje dziecie przestalo w dzien szybko spac majac jakies 11-12 miesiecy nie spal juz wcale :no::no: troche to przekichane ale dalam rade i teraz jest oki....

a twoja niunia ile ma chyba 10 mies co??

reklama
Magda nie zalamuj mnie:-(
Moja pindzia ma 11mcy i tydzien no i do wczoraj miala 3drzemki w ciagu dnia:-p:crazy::sorry2:

o boze 3 drzemki :szok:..nie za dobrze ci kobieto...

moze ona juz tyle nie potrzebuje spac jest coraz starsza i ciekawsza :tak:
wiec moze ja przestaw i zrob jej 1 drzemke np.w poludnie sprobuj raz tak zrobic zobaczysz jak bedzie :tak::-)

No wlasnie z trzema bylo super;-):-D:-D:-D:-D:-D
Ta pierwsza byla najdluzsza a 2 pozostale tak ok 1-1.5h miodzio
Najwyzej spróbóje z dwoma drzemkami tj.piszesz zobaczymy jak bedzie

3 drzemki w ciagu dnia?! wow!!!!!!!!!!!!!
takiej to dobrze :rofl2:
moj ma 1 okolo 13.00 a czasami wogole nie spi ale w tedy pada mi juz przed 19.00 ;-) jak wracam do domku od rodzicow jak go odbieram i dobudzic go nie moge do kapieli :sorry2: wiec przebieram tylko a ten spi do rana :sorry2:

no kolezanka wygrala los na loteri! ale masz zarabiascie! :tak::-)
ciesz sie.... :tak:moj nigdy nie spal tak dlugo :sorry:
nie wiem po kim synek z tym spaniem, ja i moj mezulek to spichy :sorry:

hej dziewuszki:-)
a u mnie nadal cisza
wczoraj dopiero o 24 w domu bylam bo tyle czekalam na swoja kolej na gin.moj to juz usypial tam.no ale musialam bo l4 sie skonczylo.rozwarcie mam na 2cm pomalu pomalu ale idzie do przodu:-)
dzis przeszlam z 3 km do miasta bo kazala mi jaknajwiecej chodzic,bylo trudno ale powoli powoli doszlam:-)

Czesc Marzenka
Troche lipa ze az tyle czekalas no ale czasem tak bywa.
U nas wiosna na calego i pranie na dworze.
A ja bije sie w piers zjaralam dzis 2 faje i wczoraj wieczorem 1 bo sie wkurzylam.:baffled:Chyba mnie pogielo
Mala spi to musze troche ,,popracowac''maluje na plótnie kubusia puchatka dla synka mojej znajomej.Jak skoncze to moze sie pochwale

Ostatnia edycja:
reklama

NIE PAL babolu bo wpierdziel dostaniesz jak nas odwidzisz! ;-)no i pochwal sie arcydzielam jak skoncZysz :tak:
marzenka no jeszcze troszke i bedziesz rozdwojona :tak: ZDROWKA!

...a reszta mamus gdzie?:huh:

Do góry