reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witajcie kochane

Eh jakoś tak ostatnio tylko co jakiś czas was podczytywałam i nie mogłam sie wbić w temat... No i w sumie nadal nie umiem tym bardziej że kilku ostatnich stroni nie przeczytałam i chyba nie dam rady bo mały teraz ciągle potrzebuje mojej uwagi...

Eh nie wiem co napisać...
Ale w sumie zastanawiałam sie nad spotkaniem... wiosna idzie, można by jakiś spacerek zorganizować :-p

Ide wypić capuccino (boże jak mi kawy normalnej brakuje)

Witam laseczki...
ja na chwile bo u mnie malowanko hani pokoju ruszylo :-):-)
a na dodatek synek zepsul dzis mi myszke wrr....polamal kawalek i ciezko chodzi :wściekła/y::wściekła/y:...wkurzyl mnie....no ale....

Kasiu pisz czesciej...fajny ten twoj syneczek a jaki juz duzy :tak::tak:..dopiero rodzilas a tu juz 5 ty miesiac....
chetnie bym wybrala sie na spacerek z toba ale ja nie gorzowianka :-(szkoda...

no nic mykam zajrze pozniej jeszcze
milego dzionka :-)

Witam!
Szukam dorywczej pracy jako niania. Doświadczenie zdobyłam pracując m.in w szkole specjalnej, w której odbywałam staż na stanowisku pomoc nauczyciela. Ucząc się w LO pomagałam w szkolnej świetlicy środowiskowej. Prowzdiłam także dziecięcą grupę religijną przy jednej z gorzowskich parafii. Chętnie zaopiekuję się dzieckiem w wieku przedszkolnym/szkolnym. Pomogę w zorganizowaniu czasu oraz w odrabianiu ewentualnych zadań domowych. Gwarantuję zabawę połączoną z dydaktyką. Jestem osobą młodą, sympatyczną, cierpliwą, bez nałogów. Co 2 weekend mam zajęty, gdyż uczę się zaocznie.

Tak wogole to witam was laseczki,co u was ciekawego??

beti co z toba nie odzywasz sie??!!!....

u nas oki,malowanko w toku jutro bedzie koniec,no i materac wrescie jutro ma dojechac wiec w czwartek skrecimy lozko :-):-)..

dzieciaki wariuja maz poszedl do pracy a ja spijam capucinko i mysle jak tu nie zwariowac :-D:-D

milego dzionka

reklama
Czesc laseczki
Madzia ja wlasnie próbuje juz 2ga godzine uspic mojego babola i nic czyzby dziec wyeliminowal popolódniowa drzemke???:-:)-:)crazy::crazy::crazy::rofl2::rofl2:
Heeeellllllppp!!!

Do góry