reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej dziewczynki:-)
ja wiem co sie dzieje z beti:-)
wczoraj pisalysmy przez sms,
beti nasza kochana zabiegana jest bo wczoraj miala popoludniu otwarcie lokalu:-)
ale napewno o nas pamieta:-)
ja wlasnie u tesciowki jestem ale jakas taka przez caly dzien pijana sie czuje,musialam se strzelic kawe:-)
mielismy na dzis zamowiony transport zeby te meble przewiesc ale jak koles powiedzial cene tylko za przewozke to zwariowalismy i od razu odmowilismy,no szok gosciu chcial 200zl a ja teraz zadzwonilam i zalatwilam na jutro i tylko 25zl no szok:-D

Witam kochane,u nas ok
mam w domu male przedszkole moja dwojka i do hani przyszla kumpela i kolega :-)
dzis znow upieklam drugi raz w tym tygodniu murzynka,cos mnie naszlo :-):-D
na dworze ciapa nawet nie ma jak a spacer isc bo mlody tylko w kaluze wlazi....
o boze jak lataja po domu a szymon wniebowziety :-D:-D

chlop znow w pracy do 23 a ja sie nudze..
Beti ales ty zalatana kobito,zwolnij troszke....

Marzenka patrze na suwaczek widze to juz tuz tuz...fajowo tylko daj nam znac :tak::tak:...a z transportem to rzeczywiscie 200 a 25 zeta roznica i to jaka :szok:....

no nic uciekam poleze zaraz bedzie pierwsza milosc....
narazie laski :-)

madzia pokoj przesliczny:-)
ladne kolory wybraliscie:-)
no u mnie wczoraj zaczal sie 40tydzien:-)
juz naprawde chcialabym miec go przy sobie,zwlaszcza jak czuje jego cialko jak mi buszuje to tak bardzo chcialabym go przytulic,
wczoraj to mnie obudzil:-)bo mi tak fajnie w brzuszku buszowal:-)ale jak milo bylo:-)
dzis wstalam dopiero o 10
madzia ja tez pierwsza milosc bede ogladac:-)
w domku tv nie mam ale jakos tak specjalnie to nie narzekam,tak mi szybko cza stam leci ze szkoda gadac
wczoraj bylo gosciu z dialogu w koncu podpisalismy umowe i w ciagu 2 tyg bedziemy miec neta:-):-)no ale jak trudno sie dodzwonic do tego dialogu to wy nie macie pojecia............
kilka dni temu mialam skurcze juz myslalam ze tej nocy wyladuje na porodowce,ale skurcze ustaly,mialam te krzyzowe i normalnie nic nie pomagalo a jak strasznie bolaly,to co mialam do tej pory to pikus........

hej dziewczynki:-):-)

przepraszam, że tak długo się nie oddzywałam, ale to był szalony tydzień, naprawdę
w pracy kontrola , wytrzepali nas, ale na szczęście wszystko było oki w między czasie mieliśmy jeszcze sławnych gości:-):-) i tv, gazeta, radio:-):-), no i zrobić oczywiście to co obowiązkowe codziennie więc pracy opór
po pracy szybko do domku, coś zjeść i jechaliśmy do studia, kończyć bo wczoraj pierwsi klienci bylibyło sprzątania co nie miara, instalowanie tych wszystkich gadżetów więc późno wieczorkiem, a wczoraj i przedwczoraj to już prawie noc nas tam zastała,do domku, prysznic i lulu no i rano do pracy apjać od nowa
super, że to piątek:-):-):-)
no a ja zrobiłam trzy testy do kupy na pierwszym bobo teście, tak jak pisałam wyszła słaba kreseczka, potem robiłam quicka, wyszła jedna franca, a wczoraj robiłam pre-test`a i też wyszła jedna, więc już zwariowałam i nie wiem co i jak , ale chyba bobo to jednak z tego cyklu nie będzie
zobaczymy planuje zrobić jeszcze jutro, ale u nas nie ma niebieskich bobo testów, więc nie wiem czy czekać do poniedziałku na @ czy jak nie będzie to na betke iść, echh co ma być to będzie, jeśli nie to widocznie dzidzia zdecydowała, że jeszcze nie jej czas:-)

idę poczytać co naskrobałyście:-):-):-)

Żona wraca do domu i widzi na drzwiach kartkę. Czyta:
"Na sprzedaż - żona. Ostatnio niewiele używana...
Cena 360 zł. Informacja - na miejscu."
Małżonka robi swojemu mężowi awanturę.
-Wcale nie chodzi mi o to, że chcesz mnie sprzedać,
ale dlaczego tak tanio? Skąd wziąłeś tą cenę?
-Już Ci wyjaśniam : 80 kg mięsa po 2 zł to daje 160 zł,
złota obrączka - 200 zł. Razem 360 zł. Gra?

Następnego dnia mąż wraca z pracy i widzi na drzwiach
kartkę napisaną przez żonę:
"Na sprzedaż - mąż. Ostatnio niewiele używany...
Cena 0,67 zł. Informacja - na miejscu."
Tym razem awanturę robi mąż.
-To ja cię wyceniłem na 360 zł, a ty mnie za takie
grosze chcesz opchnąć?
-Już Ci wyjaśniam : dwa jajka po 0,32 zł to daje 0,64 zł,
10 cm rurki giętkiej za 0,03 zł.
Razem 0,67 zł. Gra?

Czesc babeczki
Beti w koncu jestes :-)Ale mialas tydzien .....
Masz racje co ma byc to bedzie;-);-)Ale i tak 3mam kciuki
Marzenka ciesze sie ze nie daliscie sie kolesiowi zrobic miec 175zl a nie miec to jest róznica za ta kase to juz masz prawie fotelik dla Danielka
Magda dawaj tutaj tego murzynka ale nie mniej niz pól blaszki:-D:-D:-Dbo mój uwielbia i ja tez lubie ale najbardziej to sernik.Nauczylabym sie w koncu piec ale mam na tej chacie beznadziejny piekarnik gazowy przyzwyczajona jestem go elktr.
No ale ma to tez + bo jak bym tak zaczela piec to mielibysmy z Jackiem po 2metry w pasie:-D:-D:-D

A gdzie ta Kasia miala czesciej zagladac ale znowu uciekla.Odezwij sie czasem kochana i pisz jak tam maluszek

reklama
Do góry