reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

To dawaj do mnie ja juz mam chyba ze 2 tyg wiosne kwitna kwiatki nawet juz zakile u sasiada i te wszystkie male dziwaczne kwaitki,ptaszki cwierkaja ,pranie na dworze.A z Kayi urodzinkami rozpoczynamy sezon grillowy robie roczek na dworze a jak bedzie padalo to wysle J.po taki namiot ogrodowy i bedzie git:-):-):-)

reklama
hej kochane:-)
koles z transportu bedzie za pol godz:-)
w koncu bede miec mebelki:-)
ja dzis okna mylam zmoim :-)
nie bojcie sie wszystko pod kontrola bylo:-):-)
no pogoda to rzeczywiscie super:-):-)
dobra mykam poki co jak cos to jeszcze wpadne
beti fajne zdjatko na nk:-)
befatka fotelik juz dawno kupiony no ale rzeczywiscie koles jakis psychol no gdzie 200zl no przebolec nie moge,bo przeciez udalo mi sie zalatwic za 25zl od godz a to nawet god znie bedzie,

Marzenko ciesze sie ze sie Wam uklada.Prawie pelnia szczescia tylko jeszcze Danielka brak.No i oczywiscie internetu;-);-)

A ja tu znowu sama buszuje:-(
Milej soboty

Witam mamcie :-):-)
jak wam mija niedziela??
u nas na blogim lenistwie :-D:-D
dzieciaki wariuja az mam dosyc....ale za godzine idziemy na kawe do znajomych...
zycze milego popoludnia :-)

witajcie mamusie:-)
ja juz po obiadku u tesciowej,oczywiscie przed obiadem zajechalismy do lidl i tesco na zakupy bo to taka pora ze malo ludzi hehe a mama myslala ze my juz do szpitala jedziemy hehe:-)
na deser zjadlam sobie loda osttanio mam taka ochote na lody ze szok:-):-)
pokoj goscinny juz gotowy,ladnie wyglada,nie mialam w planach ale postawilam jeszcze komode bo jkaos tak pusto mi bylo bo stalo tylko lawa i kanapa,a teraz jest ladnie:-)
a ja dzis bylam 4 razy w nocy na wc no szok zadko mi sie tak zdarza,ale to moze przez wczorajsza cole:-):-)
jest tu kto?

reklama
Witajcie kobitki :-)
co tam ciekawego u was??
cos maly ruch ostatnio tutaj :baffled::baffled:
u nas oki,wlasnie zaliczylismy spacerek ale wiecej ganiam za mlodym niz spaceruje :tak:
wlazi ludziom na podworka,ucieka a jak go gonie to tylko sie glupio cieszy :-D:-D
Hania poszla pod blok pojezdzic na hulajnodze :-)...mezus w pracy znow do 23....
z rana bylismy w miescie na zakupkach w biedronce i na poczcie i tak dzionek leci:-)
na obiadek zrobilam frytki i rosolek ze wczoraj :-)
no nic nie ma nikogo to milego popoludnia
pisac laski pisac....:tak::tak::tak:bo watek obumiera hihihi

Do góry