reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

widze ze pusto dzis..
wiec zycze milego wekendu ja juz spadam bo jedziemy za troszke papa,ciekawe co u marzenki :baffled: :-)
:-)

reklama
Magda ja tez jak widze pajaka to normalnie sie trzese i wydzieram ze mnie sasiedzi slysza.Ale mojego w wiekszosci nie ma w domu wiec musialm nauczyc sie radzic sobie sama i albo polewam delkiwenta wrzatkiem ,detergentem w spraju albo dluga miotla wrrr..No i jak mieszkalam poprzednio na 1szym pietrze to tez wlazily do domu po scianie chyba z drzew wylazily.W kazdym razie masakra

Tobie to dobrze znowu gdzies wyjezdzacie
Milego dnia i weekendu.Buzka

a co to ja tu sama jestem gdzie wy wszytskie jestescie??:-(
mnie juz powoli mecza nocki bo rozstepy mnie bola i dzieki temu brzuch i czuje ze moj maly ma juz nie taka mala mase bo normalnie taki ciezar ze szok hehehe,wczoraj wysmarowalam sie oliwka wiec juz lepiej,teraz to juz mi wszytsko wolno i nawet smarowac brzusio:-)
ja wczoraj wyszlam dopiero ok 15 czekalam na mojego az z pracy wroci a potem do castoramy zajechalismy skoro bylismy nie daleko,kupilismy potrzebne rzeczy do lazienki i robi sie coraz przyjemniej:-)
dorwalam takie kwiaty naklejki na sciane i wogule przykleja je sie gdzie tylko sie chce i teraz tak sie zastanawiam gdzie tu w sypialni bedzie ladnie i moj mi podsunal pomysl:-)
ciekawe jak to bedzie wygladac ale jak tak przylozylam to mi sie juz podoba:-)
jak tylko wszystko bedzie skonczone to napewno wam tu zdjecia wrzuce:-)
a co do bolu glowy to jak narazie pobolewa ale nie tak mocno,wiec jest ok,poza tym nic sie nie dzieje,no danielkowi to najwyrazniej jest dobrze w brzuszku
od wczoraj tak cichutko tam siedzie ze hoho,no w koncu swoj popis juz odwalil wiec spokoj,czuje jak sie wierci ale ledwo ledwo,hehe kobitki ja mam nadzieje ze w dniu kobiet nie zostane mama bo troche jak dla chlopca to nie za bardzo w dzien kobiet,no ale jka bedzie chcial wyjsc to i tak wyjdzie ja nie mam wplywu:-)
dzis bylismy na zakupach w smyku,pozostal tylko wozek kupic no ale to juz pozniej jak juz bedzie na swiecie:-)i tak mi to humor poprawilo ze az sie doczekac nie moge kiedy pojade do domku i zlozymy lozeczko dla malego i wszytsko juz bedzie gotowe wiec maly moze wyczuje i da popis mi:-)a dzis wogule to mam troche roboty w domu,moja gin mowi ze lepiej mi bedzie w domu ze zawsze cos porobie i rozwarcie wieksze bedzie:-)hehe
madzia no rezczywiscie szybko ci paczka przyszla
larvunia co sie dzieje u ciebie?
beti jak tam mebelki?
befatka pajaki ble ble ble,ja to zawsze kapciem zabijam:-)choc tez sie boje:-)

Larvunia tak sobie dzis cos przypomnialam i lilian ktora tu pisala i wlasnie znalazlam jej posty i mnie zamurowalo byla w ciazy z blizniakami
i miala miec 2 coreczki i obie stracila....:szok::szok::-:)-(...nie wiem dokladnie co sie stalo..ale pewnie byly bardzo slabe bo termin miala na maja dopiero.....
troszke poczytalam ale mi jej zal biedna....szkoda slow....larvunia moze ty cos wiesz wiecej??

szok :-:)szok:
ale ten rok kiepsko sie zapowiada gggrrrrr....
kochana dlatego ona sie nie odzywa juz... nic nie wiedzialam! :-(

a mnie nadal kiepsko.... niechce mi sie nawet o tym pisac.
a co u Was?
sciskam!

Witam niedzielnie..ale u nas slonecznie az mam chec umyc okna
biggrin.gif
ale dzis niedziela....

mlody zasnal dopiero po 22 a wstal juz o 7
frown.gif

na obiadek zrobie dzis mielone,i pyrki....pozniej pewnie jakis spacerek

a nam kobitka "Wszystkiego naj naj z okazji dnia kobiet"

zycze udanego dnia

pozdrawiam

bry
ja okna mylam tydzien temu gdy tak swiecilo w sobote ;-)
pieeeeeeeeekna pogoda, po obiadku jak sie utrzyma to idziemy na spacerek...
milej niedzieli

hello:-)
ja nadal nie rozpakowana:-)
jemu naprawde tam dobrze jest w brzuszku:-)
kochane wiecie jak milo bylo sie obudzic rano jak tak sloneczko swiecilo ptaszki cwierkaly cisza no super:-):-)
dzis troszke wykorzystalam to ze taka ladna pogoda i zrobilam dwa prania:-):-)
na obiadek zrobilam a raczej zrobilismy:-)schaboszczak frytki i surowka z pekinskiej kukurydza itd:-)pychotka byla:-)
wy wszystkie pewnie na spacerku:-)
wczoraj jak przyjechalismy to walczylismy z lozeczkiem :-)
wiecie co ale coraz bardziej mi sie to wszystko podoba:-)
mieszkamy dopiero tydzien a juz male przemeblowanie zrobilismy w sypialni zeby bylo wiecej miejsca:-)i jest super teraz nawet i fotel do karmienia wejdzie:-)
dzis powalczylam troche posprzatalam ale ja nazlosc nic niechce sie ruszyc:no:

reklama
Do góry