reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Magda ja tez jak widze pajaka to normalnie sie trzese i wydzieram ze mnie sasiedzi slysza.Ale mojego w wiekszosci nie ma w domu wiec musialm nauczyc sie radzic sobie sama i albo polewam delkiwenta wrzatkiem ,detergentem w spraju albo dluga miotla wrrr..No i jak mieszkalam poprzednio na 1szym pietrze to tez wlazily do domu po scianie chyba z drzew wylazily.W kazdym razie masakra
Tobie to dobrze znowu gdzies wyjezdzacie
Milego dnia i weekendu.Buzka
Tobie to dobrze znowu gdzies wyjezdzacie
Milego dnia i weekendu.Buzka
marzenka21
Fanka BB :)
witajcie:-)
poczytam co tam u was i popisze troszku:-)
jak milo znow tu byc z wami:-)
bede dzis na dluzej troszku:-)
poczytam co tam u was i popisze troszku:-)
jak milo znow tu byc z wami:-)
bede dzis na dluzej troszku:-)
marzenka21
a co to ja tu sama jestem gdzie wy wszytskie jestescie??:-(
mnie juz powoli mecza nocki bo rozstepy mnie bola i dzieki temu brzuch i czuje ze moj maly ma juz nie taka mala mase bo normalnie taki ciezar ze szok hehehe,wczoraj wysmarowalam sie oliwka wiec juz lepiej,teraz to juz mi wszytsko wolno i nawet smarowac brzusio:-)
ja wczoraj wyszlam dopiero ok 15 czekalam na mojego az z pracy wroci a potem do castoramy zajechalismy skoro bylismy nie daleko,kupilismy potrzebne rzeczy do lazienki i robi sie coraz przyjemniej:-)
dorwalam takie kwiaty naklejki na sciane i wogule przykleja je sie gdzie tylko sie chce i teraz tak sie zastanawiam gdzie tu w sypialni bedzie ladnie i moj mi podsunal pomysl:-)
ciekawe jak to bedzie wygladac ale jak tak przylozylam to mi sie juz podoba:-)
jak tylko wszystko bedzie skonczone to napewno wam tu zdjecia wrzuce:-)
a co do bolu glowy to jak narazie pobolewa ale nie tak mocno,wiec jest ok,poza tym nic sie nie dzieje,no danielkowi to najwyrazniej jest dobrze w brzuszku
od wczoraj tak cichutko tam siedzie ze hoho,no w koncu swoj popis juz odwalil wiec spokoj,czuje jak sie wierci ale ledwo ledwo,hehe kobitki ja mam nadzieje ze w dniu kobiet nie zostane mama bo troche jak dla chlopca to nie za bardzo w dzien kobiet,no ale jka bedzie chcial wyjsc to i tak wyjdzie ja nie mam wplywu:-)
dzis bylismy na zakupach w smyku,pozostal tylko wozek kupic no ale to juz pozniej jak juz bedzie na swiecie:-)i tak mi to humor poprawilo ze az sie doczekac nie moge kiedy pojade do domku i zlozymy lozeczko dla malego i wszytsko juz bedzie gotowe wiec maly moze wyczuje i da popis mi:-)a dzis wogule to mam troche roboty w domu,moja gin mowi ze lepiej mi bedzie w domu ze zawsze cos porobie i rozwarcie wieksze bedzie:-)hehe
madzia no rezczywiscie szybko ci paczka przyszla
larvunia co sie dzieje u ciebie?
beti jak tam mebelki?
befatka pajaki ble ble ble,ja to zawsze kapciem zabijam:-)choc tez sie boje:-)
mnie juz powoli mecza nocki bo rozstepy mnie bola i dzieki temu brzuch i czuje ze moj maly ma juz nie taka mala mase bo normalnie taki ciezar ze szok hehehe,wczoraj wysmarowalam sie oliwka wiec juz lepiej,teraz to juz mi wszytsko wolno i nawet smarowac brzusio:-)
ja wczoraj wyszlam dopiero ok 15 czekalam na mojego az z pracy wroci a potem do castoramy zajechalismy skoro bylismy nie daleko,kupilismy potrzebne rzeczy do lazienki i robi sie coraz przyjemniej:-)
dorwalam takie kwiaty naklejki na sciane i wogule przykleja je sie gdzie tylko sie chce i teraz tak sie zastanawiam gdzie tu w sypialni bedzie ladnie i moj mi podsunal pomysl:-)
ciekawe jak to bedzie wygladac ale jak tak przylozylam to mi sie juz podoba:-)
jak tylko wszystko bedzie skonczone to napewno wam tu zdjecia wrzuce:-)
a co do bolu glowy to jak narazie pobolewa ale nie tak mocno,wiec jest ok,poza tym nic sie nie dzieje,no danielkowi to najwyrazniej jest dobrze w brzuszku
od wczoraj tak cichutko tam siedzie ze hoho,no w koncu swoj popis juz odwalil wiec spokoj,czuje jak sie wierci ale ledwo ledwo,hehe kobitki ja mam nadzieje ze w dniu kobiet nie zostane mama bo troche jak dla chlopca to nie za bardzo w dzien kobiet,no ale jka bedzie chcial wyjsc to i tak wyjdzie ja nie mam wplywu:-)
dzis bylismy na zakupach w smyku,pozostal tylko wozek kupic no ale to juz pozniej jak juz bedzie na swiecie:-)i tak mi to humor poprawilo ze az sie doczekac nie moge kiedy pojade do domku i zlozymy lozeczko dla malego i wszytsko juz bedzie gotowe wiec maly moze wyczuje i da popis mi:-)a dzis wogule to mam troche roboty w domu,moja gin mowi ze lepiej mi bedzie w domu ze zawsze cos porobie i rozwarcie wieksze bedzie:-)hehe
madzia no rezczywiscie szybko ci paczka przyszla
larvunia co sie dzieje u ciebie?
beti jak tam mebelki?
befatka pajaki ble ble ble,ja to zawsze kapciem zabijam:-)choc tez sie boje:-)
marzenka21
widze ze tu nikogo nadal nie ma wiec ja mykam do domku:-)
buziaczki kochane do nastepnego razu,bede jutro po obiadku:-)
buziaczki kochane do nastepnego razu,bede jutro po obiadku:-)
Larvunia tak sobie dzis cos przypomnialam i lilian ktora tu pisala i wlasnie znalazlam jej posty i mnie zamurowalo byla w ciazy z blizniakami
i miala miec 2 coreczki i obie stracila....:--(...nie wiem dokladnie co sie stalo..ale pewnie byly bardzo slabe bo termin miala na maja dopiero.....
troszke poczytalam ale mi jej zal biedna....szkoda slow....larvunia moze ty cos wiesz wiecej??
szok :-szok:
ale ten rok kiepsko sie zapowiada gggrrrrr....
kochana dlatego ona sie nie odzywa juz... nic nie wiedzialam! :-(
a mnie nadal kiepsko.... niechce mi sie nawet o tym pisac.
a co u Was?
sciskam!
Witam niedzielnie..ale u nas slonecznie az mam chec umyc okna
ale dzis niedziela....
mlody zasnal dopiero po 22 a wstal juz o 7
na obiadek zrobie dzis mielone,i pyrki....pozniej pewnie jakis spacerek
a nam kobitka "Wszystkiego naj naj z okazji dnia kobiet"
zycze udanego dnia
pozdrawiam
mlody zasnal dopiero po 22 a wstal juz o 7
na obiadek zrobie dzis mielone,i pyrki....pozniej pewnie jakis spacerek
a nam kobitka "Wszystkiego naj naj z okazji dnia kobiet"
zycze udanego dnia
pozdrawiam
marzenka21
hello:-)
ja nadal nie rozpakowana:-)
jemu naprawde tam dobrze jest w brzuszku:-)
kochane wiecie jak milo bylo sie obudzic rano jak tak sloneczko swiecilo ptaszki cwierkaly cisza no super:-):-)
dzis troszke wykorzystalam to ze taka ladna pogoda i zrobilam dwa prania:-):-)
na obiadek zrobilam a raczej zrobilismy:-)schaboszczak frytki i surowka z pekinskiej kukurydza itd:-)pychotka byla:-)
wy wszystkie pewnie na spacerku:-)
wczoraj jak przyjechalismy to walczylismy z lozeczkiem :-)
wiecie co ale coraz bardziej mi sie to wszystko podoba:-)
mieszkamy dopiero tydzien a juz male przemeblowanie zrobilismy w sypialni zeby bylo wiecej miejsca:-)i jest super teraz nawet i fotel do karmienia wejdzie:-)
dzis powalczylam troche posprzatalam ale ja nazlosc nic niechce sie ruszyc
ja nadal nie rozpakowana:-)
jemu naprawde tam dobrze jest w brzuszku:-)
kochane wiecie jak milo bylo sie obudzic rano jak tak sloneczko swiecilo ptaszki cwierkaly cisza no super:-):-)
dzis troszke wykorzystalam to ze taka ladna pogoda i zrobilam dwa prania:-):-)
na obiadek zrobilam a raczej zrobilismy:-)schaboszczak frytki i surowka z pekinskiej kukurydza itd:-)pychotka byla:-)
wy wszystkie pewnie na spacerku:-)
wczoraj jak przyjechalismy to walczylismy z lozeczkiem :-)
wiecie co ale coraz bardziej mi sie to wszystko podoba:-)
mieszkamy dopiero tydzien a juz male przemeblowanie zrobilismy w sypialni zeby bylo wiecej miejsca:-)i jest super teraz nawet i fotel do karmienia wejdzie:-)
dzis powalczylam troche posprzatalam ale ja nazlosc nic niechce sie ruszyc
reklama
marzenka21
ja mykam
nie ma was wiec co ja tu bede sama,smutno tak samej
trzymajcie sie:-)
do nastepnego razu:-)
buziaczki
nie ma was wiec co ja tu bede sama,smutno tak samej
trzymajcie sie:-)
do nastepnego razu:-)